Binance.US doğrudan dolar çekim işlemlerini durdurdu

Kripto para borsası Binance'in ABD'deki birimi, platformdan doğrudan dolar çekim işlemlerini durdurdu. Müşteriler dolarlarını hesaplarından çekmek isterlerse, bu işlemi doları sabit coin'e veya diğer dijital varlıklara dönüştürerek yapabilecekler.

Ekonomi 18 Ekim 2023
Bu haber 7 ay önce yayınlandı
Binance.US, haziran ayı başında ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu'nun (SEC) varlıklarını dondurmasını istemesinin ardından dolar mevduatlarını askıya alacağını duyurmuştu.

Kripto para borsası Binance.US, kullanım koşullarını güncelledi. Bu kapsamda, müşterilerin dolarlarını hesaplarından çekmek istemeleri durumunda, bu işlemi doları sabit coin’e veya diğer dijital varlıklara dönüştürerek yapabileceği bildirildi.

Ayrıca güncellenen kullanım koşullarında, müşterilerin hesaplarının ve dijital varlıklarının ABD Federal Mevduat Sigorta Kurumu (FDIC) sigortasında olmadığı belirtildi.

Binance.US, haziran ayı başında ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun (SEC) varlıklarını dondurmasını istemesinin ardından dolar mevduatlarını askıya alacağını duyurmuştu.

SEC, haziranda kripto para borsası Binance’in kuruluşları ile şirketin kurucusu Changpeng Zhao’ya 13 suçlamayla dava açmıştı. Binance’a yöneltilen suçlamalar arasında kayıt dışı borsaların ve takas acentelerinin işletilmesi, Binance.US platformunda alım satım kontrolleri ve gözetiminin yanlış beyan edilmesi ile menkul kıymetlerin kayıt dışı arzı ve satışı yer almıştı.

Binance'de kriz büyüyor, artık dolar kabul etmiyorBinance’de kriz büyüyor, artık dolar kabul etmiyor

Binance Rusya'dan çıkıyorBinance Rusya’dan çıkıyor

Binance, 2 bin kişinin katılacağı 2023’ün en büyük global etkinliği için İstanbul’u seçtiBinance, 2 bin kişinin katılacağı 2023’ün en büyük global etkinliği için İstanbul’u seçti

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.