Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi ‘olayın merkezine’ girdi: Times Meydanı’nda ‘Invest in Türkiye’ reklamı

Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi, New York'taki Times Meydanı'ndaki dijital panolarda 'Invest in Türkiye' mesajını yayınladı. 'Türkiye: Dayanıklı Yatırım Ortağınız' ve 'Invest in Türkiye' mesajları BM 78'inci Genel Kurulu dolayısıyla tüm dünyadan yoğun misafir ağırlayan şehirde 3 gün gösterildi.

Ekonomi 21 Eylül 2023
Bu haber 8 ay önce yayınlandı

Türkiye’nin küresel tedarik zincirindeki konumunu sağlamlaştırarak ileriye taşıyacak, katma değerli ve teknoloji odaklı yatırımları çekmeyi hedefleyen Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi, ülkenin potansiyelini tanıtmak amacıyla ‘Türkiye: Dayanıklı Yatırım Ortağınız’ ve ‘Invest in Türkiye’ mesajlarını New York’un dünyaca ünlü Times Meydanı’ndaki dijital panolarda yayınladı. 

Dünyanın en önemli reklam pazarlama meydanlarından biri olan Times Meydanı’nda gösterilen mesajlar, Birleşmiş Milletler 78’inci Genel Kurulu dolayısıyla şehrin dünyanın dört bir yanından ziyaretçilerini ağırladığı haftada 3 gün boyunca düzenli aralıklarla gösterildi.

Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi, söz konusu ifadelerle, dayanıklı ve hızlı büyüyen ekonomisiyle Türkiye’nin, sürdürülebilir uluslararası doğrudan yatırımları çekmek için yatırımcı dostu politikalar ve geniş yetenek havuzunun yanı sıra Avrupa, Asya ve Afrika’nın kesiştiği noktada küresel pazarlara erişim sunduğu mesajını vermeyi amaçlıyor.

Erdoğan ve Netanyahu görüştü: İsrail gazetesi Türk medyasının sunumuna tepkiliErdoğan ve Netanyahu görüştü: İsrail gazetesi Türk medyasının sunumuna tepkili

 

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.