‘Efsane Kasım’da tüketiciye 4 milyar liralık destek verecek

Hepsiburada, Kasımda yapacağı indirimlerle aile bütçelerine geçen yıl yaptığı desteği 4’e katlıyor.

Ekonomi 2 Kasım 2023
Bu haber 9 ay önce yayınlandı
Gökçetekin, 2022’nin Kasım ayında 207 binden fazla kampanya düzenlediklerini ve siparişlerde 2 kat artışla 30 milyon ürün sipariş edildiğini vurguladı.

Tüketicileri 2016’da ‘Efsane Kasım’ indirimleri ile tanıştıran e-ticaret platformu Hepsiburada, bu yılki kampanyasını başlattı. Hepsiburada CEO’su Nilhan Onal Gökçetekin, 2022  Kasım ayındaki kampanyalarla hane bütçelerine yaklaşık 1 milyar TL’lik destekte bulunduklarını, bu yıl ise söz konusu rakamı 4 milyar TL’ye taşımayı hedeflediklerini açıkladı.

Efsane Kasım ile ilgili basın toplantısında konuşan Gökçetekin 3,300 kişiden oluşan taşımacı ekibe bu ay 1,000 kişi daha eklediklerini ve iş ortaklarının sayısının da 101 bine ulaştığını vurguladı.

Gökçetekin, 2022’nin Kasım ayında 207 binden fazla kampanya düzenlediklerini ve siparişlerde 2 kat artışla 30 milyon ürün sipariş edildiğini vurguladı.

Türkiye'nin dört bir yanındaki isimsizlere ulaşıp, 50 milyon liralık satışa köprü olduTürkiye’nin dört bir yanındaki isimsizlere ulaşıp, 50 milyon liralık satışa köprü oldu

‘Sınırlı stokları 1-5 kasımda satışa sunuyoruz’

Geçtiğimiz Kasım’da Hepsiburada kampanyalarıyla tam 64 bin eve giren airfryer’ın olduğunu belirten Gökçetekin, bu yıl ise kablosuz süpürgelerin revaçta olmasını beklediklerini söyledi. Ayrıca son dönemde scooter ve elektrikli motosiklete de yoğun ilgi olduğunu ifade eden Gökçetekin bu Kasım’da bu ürünlerde de uygun avantajlar sunacaklarını belirtti. Gökçetekin Türkiye ve dünyanın en önemli markalarının Hepsiburada için ayırdığı sınırlı sayıda çok özel fiyatlı ürünleri 1-5 Kasım arasındaki Marka Günlerinde sunuyoruz” dedi.

Hepsiburada, Efsane Kasım’da milyonlarca çeşit üründe büyük indirimlerin yanı sıra, müşterilerine Hepsiburada Limiti ile kredi limitine takılmadan taksitli ödeme imkanı sunacak. Hepsiburada Limiti kredi kartı limitinden düşmeyecek.

Vergisiz telefon ve bilgisayar da satılıyor

Hepsiburada ayrıca, öğrencilerin vergisiz olarak satın alabileceği telefon ve bilgisayar modellerini 1 Kasım’dan itibaren Efsane Kasım avantajlarıyla sunmaya başladı. Hepsiburada, öğrencilerin aldığı vergisiz telefon, tablet ya da bilgisayarları ertesi gün ya da hızlı teslimat avantajlarıyla Türkiye’nin 81 iline ulaştırmaya başlayacak.

Hepsiburada, TÜBİTAK’la birlikte yapay zeka geliştirecekHepsiburada, TÜBİTAK’la birlikte yapay zeka geliştirecek

Uygun fiyatlı arsa ve 200 otomobil de satışta

“Efsane Kasım’da Hepsiburada kullanıcılarına; 3 milyon çorap, 1 milyon bardak, 500 bin sweatshirt, 750 bin bebek body’sinin yanı sıra binlerce tava, spor ayakkabı yastık, nevresim, termos ve saklama kabı sunacaklarını aktaran Hepsiburada Ticari Grup Başkanı Ender Özgün  Cumhurbaşkanlığı kararıyla üniversite öğrencilerine sunulan vergisiz cihaz projesi kapsamındaki cihazlar da dahil olmak üzere 80 bin laptop, 25 bin tablet ve 120 bin cep telefonunun Hepsiburada’da uygun fiyatlar ve ödeme koşullarıyla Efsane Kasım için de müşterileriyle buluşturacaklarını belirtti. Efsane Kasım’da bu yıl yine sürprizlerinin olduğunu ifade eden Ender Özgün, Hepsiburada üzerinde Kasım ayına özel uygun fiyatlı arsa ve 200 adet otomobili satışa sunacaklarını da belirtti.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.