Emlak Konut’tan 16 projede düşük faizli indirim kampanyası

Emlak Konut, İstanbul başta olmak üzere İzmir, Antalya, Balıkesir ve Denizli'de bulunan 16 projede indirim kampanyası başlattı. Dört seçenek sunulan kampanyada yüzde 25 peşinat, 1,29 vade farkıyla 72 aylık taksit seçenekleri bulunuyor.

Ekonomi 29 Mayıs 2024
Bu haber 4 ay önce yayınlandı
Kampanya kapsamında 2 bin civarında konutun satılması bekleniyor.

Emlak Konut GYO İstanbul başta olmak üzere İzmir, Antalya, Balıkesir ve Denizli’de bulunan 16 projeyi kapsayan indirim kampanyası başlattı. Dört alternatifli kampanyada ilk seçenekte peşin alımlarda yüzde 25 indirim sağlanırken ikinci seçenekte yüzde 25 peşinat vade farksız ara ödemeli 6, 12 ve 24’üncü aylarda ara ödeme imkanı sunuluyor. Üçüncü seçenekte ise yarısı peşin, kalan yarısı da 1,29 vade farkıyla 24 ay sonra ödeme imkanı verilirken dördüncü seçenekte yüzde 25 peşinat, 1,29 vade farkıyla 72 aylık sabit artan taksit seçenekleri yer alıyor.
“Güvenli Yatırım, Güvenli Gelecek” sloganıyla başlatılan kampanyaya ilişkin bilgi veren Emlak Konut Genel Müdürü Cengiz Erdem Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı bünyesinde yürüttükleri çalışmalarla millete hak ettiği mutluluğu sunacak yaşam alanları inşa etmeyi sürdürdüklerini anlattı.

137 şantiyede inşaatlar sürüyor

Cengiz Erdem 2023’ü 53,2 milyar lira rekor ön satış geliriyle tamamladıklarını, 4 bin 700 bağımsız bölümü hak sahiplerine teslim ettiklerini belirterek “Güçlü, alanında uzman ekibimizle 8,5 milyon metrekare büyüklüğündeki 137 şantiyemizde inşasına devam ettiğimiz 103 bin adet bağımsız bölüm ve 200 binden fazla doğrudan ve dolaylı çalışanımızla şirketimizi çok daha güçlü yarınlara taşıyoruz” diye konuştu.
Erdem Emlak Konut ödeme sistemi ve “Güvenli Yatırım, Güvenli Gelecek” sloganıyla başlattıkları kampanyanın İstanbul başta olmak üzere İzmir, Antalya, Balıkesir ve Denizli’de bulunan 16 projeyi kapsadığını söyledi. Erdem kampanyayla ilgilenen, ev sahibi olmak isteyen tüm vatandaşların web sitelerinden, çağrı merkezimizden ayrıntılı bilgi alabileceğini veya satış ofislerini ziyaret edebileceğini belirtti.
Erdem yeni alım fırsatları sunan bu kampanyanın vatandaşlar tarafından ilgiyle karşılanacağına ve sektöre yeni bir dinamizm sağlayacağına inandıklarını vurguladı.

İki bin konutun satılması bekleniyor

Cengiz Erdem bugün başlayan kampanya kapsamında iki bin civarında konutun satılmasını hedeflediklerini söyledi.
Süre sınırı olmadığını ve satış hedefine ulaştıklarında kampanyanın sona ereceğini anlatan Erdem vatandaşların satış ofislerinden detaylı bilgi edinebileceğini bildirdi. Erdem, süreçte başka projelerin de kampanyaya dahil olabileceğini belirterek, kampanya kapsamında sundukları faiz oranları sayesinde konutu ulaşılabilir kılacaklarını anlattı.

Kampanyaya dahil projeler

Kampanya İstanbul, İzmir, Balıkesir ve Denizli’de yer alan 16 projede geçerli olacak. İstanbul’daki Batıyakası, Çınarköy Evleri, Düşler Vadisi, Ebruli Kayaşehir, Vadi Evleri-1, Vadi Evleri-2, Tual Gölyaka, Meydan Başakşehir, Majör Gölyaka, Gölyaka İstanbul ve Yeni Fikirtepe, İzmir’deki Alsancak ve Evora İzmir, Denizli’deki Evora Denizli, Balıkesir’deki Balıkesir Emlak Konutları ile Antalya’daki Park Yaşam Antalya projeleri kampanyaya dahil edildi.

Emlak Konut 4,1 milyar TL zarar açıklayınca hisseleri günü tabandan kapattıEmlak Konut 4,1 milyar TL zarar açıklayınca hisseleri günü tabandan kapattı

450 bin kişinin ev ümidi: THY ve Emlak Konut projesinde 11 ay sonra kuralar çekiliyor450 bin kişinin ev ümidi: THY ve Emlak Konut projesinde 11 ay sonra kuralar çekiliyor

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.