Filenin Sultanları’na ‘temiz’ resmi sponsor geldi

Hızlı tüketim ürünleri sektörünün küresel oyuncularından Hayat Kimya, Bingo markasıyla Türkiye Kadın Voleybol Milli Takımları’nın resmi sponsoru oldu.

Ekonomi 10 Şubat 2024
Bu haber 3 ay önce yayınlandı
(Soldan Sağa) TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, Hayat Kimya Ev Bakım Kategorisi Global Pazarlama Direktörü Nazlı Malatyalı ve Hayat Kimya Türkiye Genel Müdürü Özgür Kölükfakı, Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) ile yapılan iş birliği için bir araya geldi.

Hızlı tüketim ürünleri sektörünün küresel oyuncularından Hayat Kimya, Bingo markasıyla 2023 yılında Dünya Kupası’nı kazanan Türkiye Kadın Voleybol Milli Takımları’nın resmi sponsoru oldu. Bingo, ‘Tertemiz Duyguların Sponsoru’ sloganıyla A Milli Kadın Voleybol Takımı’na destek verecek. Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) ile yapılan iş birliği dün İstanbul’da düzenlenen basın toplantısıyla duyuruldu. Bingo, önümüzdeki dönem için A Milli Kadın Voleybol Takımı Kaptanı Eda Erdem Dündar, A Milli Kadın Voleybol Takımı oyuncuları Hande Baladın ve Gizem Örge ile yeni bir anlaşmaya da imza attı.

Yayın ekranı... Filenin Sultanları olimpiyat yolunda kritik dönemeçteYayın ekranı… Filenin Sultanları olimpiyat yolunda kritik dönemeçte

1987’den beri her evde

Hayat Kimya Türkiye Genel Müdürü Özgür Kölükfakı, ev bakım kategorisindeki amiral markaları Bingo ile 1987’den beri milyonlarca evde, kadınların ve ailelerin yanında yer alarak pek çok duyguyu paylaştıklarını söyledi. Kölükfakı, “Tıpkı kadın voleybol milli takımımız gibi biz de bu topraklarda doğan ve global pazarlarda emin adımlarla büyüyen güçlü bir markayız. Büyük bir gurur ve mutlulukla Türkiye Kadın Voleybol Milli Takımları’nın resmi sponsoru olduğumuzu da duyurmak isteriz” dedi. Türkiye Kadın Voleybol Milli Takımları’nın sporda ilk yatırımlarını olduğunu ifade eden Kölükafı, ancak bunun son olmayacağını da söyledi.

100 ülkeye ihracat başarısı

5 kategoride 16 farklı markayı tüketicilerle buluşturduklarını anlatan Kölükfakı, şu bilgileri verdi: “Türkiye dahil 8 ülkede 26 tesise sahibiz. 100’den fazla ülkeye ihracat yapıyoruz. Dünyadaki en büyük 4 bebek bezi üreticisinden biriyiz. Temizlik kağıdı alanında Doğu Avrupa’nın en büyüğüyüz. Son dönemde bütün kategorilerde lider olduk. Hemen hemen her evde varız. Hanelerin yüzde 85’inde en az bir Hayat Kimya ürünü bulunuyor.”

‘Sponsorluk için sıra vardı’

Türkiye Kadın Voleybol Milli Takımları’nın resmi sponsoru olma konusunda sıra olduğunu söyleyen Hayat Kimya Ev Bakım Kategorisi Global Pazarlama Direktörü Nazlı Malatyalı, “Resmi sponsor olmak ve içeri girmek için baya bir mücadele verdik. Duyguların da konuşulduğu bir sponsorluk olmasını istedik. Çünkü Türk insanının duygusu tertemiz biz de temizlik firması olarak bu bağlamda yer aldık” dedi.

‘Bingo markasının desteğinden mutluluk duyuyoruz’

Toplantıda konuşan Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Başkanı Mehmet Akif Üstündağ da şunları söyledi: “Dünyanın bir numarası A Milli Kadın Voleybol Takımımız; Türk kadınını, Türk voleybolunu sahada başarıyla temsil ederken Bingo markasının da desteğini yanımızda hissetmekten dolayı büyük bir mutluluk duyuyoruz. İş birliğimizin zaferlerle, başarılarla dolu olmasını temenni ediyoruz.”

Cumhuriyetin 100. yılında en güzel hediye Kadın Voleybol Milli Takımı'mızdan geldiCumhuriyetin 100. yılında en güzel hediye Kadın Voleybol Milli Takımı’mızdan geldi

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.