Pegasus’ta kabin bagaj hakkı üç kiloyla sınırlandı

Pegasus Hava Yolları dün itibariyle yurt dışı ve KKTC uçuş paketlerini yeniledi. Yeni kararla yolcular kabine ücretsiz bir adet, boyutları 40cm-30cm-15cm ve ağırlığı 3 kilogramı geçmeyen çanta getirebilecek.

Ekonomi 15 Şubat 2024
Bu haber 3 ay önce yayınlandı
Pegasus yolcularına, yurt dışı ve KKTC uçuşları için geçerli olan yeni uçuş paketleri kapsamında dört farklı seçenek sunuyor.

Pegasus’ta 14 Şubat itibariyle satın alınan biletlerde yurt dışı ve KKTC uçuş paketleri yenilendi. Pegasus’un yeni paket yapısında kişisel eşya hakkı olan bir uçuş paketi ile ek kabin bagaj hakkı olan üç farklı uçuş paketi yer alacak. Uçağa biniş ve iniş süreçleri ile müşteri deneyimini iyileştirmeyi hedefleyen Pegasus’un yeni paket yapısı kabin bagajı ihtiyaçları farklılaşan yolculara da daha fazla opsiyon sunmayı amaçlıyor. Yeni uygulamada tüm yolcular uçağa boyutları 40cm-30cm-15cm ve ağırlığı üç kilogramı geçmeyen, koltuk altına sığabilecek bir çanta getirebilecek. Ek kabin bagajı almak isteyen Pegasus yolcuları bu ürünü tekil olarak ya da paketlerden birini seçerek satın alabilecek.

14 Şubat öncesi alınan biletlerde eski kurallar geçerli

Pegasus yolcularına yurt dışı ve KKTC uçuşları için geçerli olan yeni uçuş paketleri kapsamında dört farklı seçenek sunuyor. Bunlardan Light paketi alanlar ihtiyaçları doğrultusunda ek kabin bagajı satın alabilecek. Kabin bagaj hakkı bulunan Süper Eko paket, Avantaj paket ve Comfort Flex isimli diğer üç uçuş paketinden birini tercih edenlerin ise bir adet kişisel eşyaya ek olarak bir adet kabin bagajı ve 20 kg uçak altı bagaj hakkı olacak. 14 Şubat’tan önce satın alınan biletlerde eski uygulama ve kurallar geçerli.

THY ve Pegasus İsrail uçuşlarına ara verdiTHY ve Pegasus İsrail uçuşlarına ara verdi

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.