ŞOK’tan Ramazan’da ‘her gün ucuz’ kampanyası

ŞOK Marketler temel ihtiyaç ürünlerinde uygulayacağı 'her gün ucuz fiyat' kampanyasıyla müşterinin yüzünü güldürmeyi hedefliyor. Seçili temel ihtiyaç ürünlerinde ara sıra değil sürekli ucuzluk sağlanacak.

Ekonomi 7 Mart 2024
Bu haber 2 ay önce yayınlandı

Türkiye’nin en büyük gıda perakendecilerinden ŞOK Marketler Ramazan bereketini hanelere taşıyor. ŞOK Marketler ayçiçeği yağından beyaz ete, patatesten soğana, sütten yumurtaya, pirinçten bakliyata bir evin en temel ihtiyaçları arasında yer alan onlarca çeşit ürünü “her gün ucuz fiyat” ilkesiyle raflarına taşıyarak müşterilerinin yüzünü güldürecek. Güvenilir ve kaliteli ürünleri uygun fiyatla Türkiye’nin dört bir yanında müşteriyle buluşturan ŞOK Marketler’de seçili temel ihtiyaç ürünlerinde sürekli ucuzluk sağlanarak müşterilerin ürüne rahat ulaşmasına destek olunacak. ŞOK’un sadakat programı Win üyesi müşterilere özel avantajlar ve Ramazan ayında da sürecek Win kampanyalarıyla kazançlı alışveriş imkânı sunulacak.

ŞOK Marketler CEO’su Uğur Demirel ülke ekonomisine ve müşterilerin bütçesine katkı vermek üzere çalıştıklarını söyledi: “Ülkemizin 81 ilinde temel ürünleri mümkün olan en uygun fiyatlarla müşterilerimizle buluşturuyoruz. Dayanışma ve paylaşma ayı Ramazan’ı karşılamaya hazırlandığımız bugünlerde de Ramazan bereketinin hanelere taşınmasına destek olmak amacıyla temel ihtiyaç ürünleri arasından belirlediğimiz ürün gruplarında fiyatları oldukça düşük tutacağız. Amacımız bu ürünlerde geçici indirimler yapmak yerine sürekli ucuz fiyatı korumak.”

ŞOK Marketler hedefin üzerinde büyüdüŞOK Marketler hedefin üzerinde büyüdü

 

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.