Uludağ’da 10 gündür haber alınamayan adam define peşindeymiş

İki arkadaşıyla birlikte ot toplamak için Uludağ'a giden Kadir Fidan'dan 10 gündür haber alınamıyor. Gelini kayınpederinin ot toplamak için değil, define için gittiğini söyledi.

Gündem 11 Haziran 2023
Bu haber 11 ay önce yayınlandı

Bursa’da yaşayan 74 yaşındaki Kadir Fidan, 10 gün önce iki arkadaşıyla birlikte ot toplamak için Uludağ’a çıktı. Bir daha da kendisinden haber alınamadı.
Olayla ilgili hem polis hem de arama kurtarma ekiplerinin çalışmaları sürerken gelini ilginç bir iddia ortaya attı. Mehtap Fidan, kayınpederinin ot toplamaya değil define aramaya gittiğini anlattı.
Gelin Mehtap Fidan, “Babam bana kaybolmadan birkaç gün önce iki arkadaşla tanıştığını ve bu kişilerin güvenilir olduğunu söyledi. Uludağ’da bir mağaranın bulunduğunu ve orada define olduğundan bahsetti. Oradaki defineyi çıkartıp eşime dükkan açacağını söylemişti.
Ben de babamın yaşlılığından dolayı böyle konuştuğunu düşündüm. Fakat gidiş o gidiş. Halen haber alamıyoruz gitti. Ben kayınpederimin öldüyse bile cenazesini almak istiyorum” ifadesini kullandı.
Konuyla yakından ilgilenen polis ekiplerinin soruşturmasının sürdüğü vurgulandı. Yaklaşık 50 arama-kurtarma ekibi de adamın bulunması için çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

3 yaşında dondurucuda ölü bulunan Lina'nın davası bugün: 'Çocuğumuz artık huzur bulsun'3 yaşında dondurucuda ölü bulunan Lina’nın davası bugün: ‘Çocuğumuz artık huzur bulsun’

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.