13 yaşındaki çocuk ailesinin yok oluşunu gördü: Hepsi kanlar içindeydi

İzmir'de Kamil Yılmaz isimli bir genç evde anne ve babasını öldürüp intihar etti. Olanları 13 yaşındaki kız kardeşi duydu ve odaya girdiğinde tüm ailesini kanlar içinde yerde buldu.

Gündem 29 Mayıs 2024
Bu haber 1 ay önce yayınlandı
Sevilay Yılmaz (solda), Hikmet Yılmaz (ortada), Kamil Yılmaz (sağda).

Kamil Yılmaz 25 yaşındaydı ve ailesiyle İzmir’in Torbalı ilçesinde yaşıyordu. Dün akşam saatlerinde aile evde kavga etmeye başladı. 48 yaşındaki annesi Sevilay Yılmaz ve 50 yaşındaki babası Hikmet Yılmaz’la kavgayı daha da sertleştiren Kamil Yılmaz yanında silahla bir anda ateş açtı.

Öldürülen Yılmaz çifti.

Anne ve babasına peşpeşe kurşun yağdıran Kamil Yılmaz, onlar kanlar içinde yere yığıldığı sırada kendi kafasına da ateş etti. Bu sırada 13 yaşındaki ailenin en küçük üyesi A.D.Y. isimli kız çocuğu odasındaydı. Sesleri duyup odaya girdiğinde anne, baba ve abisini kanlar içinde yerde buldu. 112 Acil Çağrı Merkezi’ne yine o haber verdi.

Olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. A.D.Y. polis ekipleri tarafından evden çıkartılırken sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde Sevilay ve Hikmet Yılmaz’ın yaşamını yitirdiği, Kamil Yılmaz’ın ağır yaralandığı tespit edildi. Ambulansa alınan Kamil Yılmaz Torbalı Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. İddiaya göre uyuşturucu bağımlısıydı. Yılmaz çiftinin cansız bedenleri ise savcının incelemesinin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Çiftin kız çocuğu A.D.Y. dayısına teslim edildi.

Yedikule'de kadın cinayeti: Boğazını keserek öldürdüYedikule’de kadın cinayeti: Boğazını keserek öldürdü

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.