16 yaşında anne katili oldu

Boşandığı eşiyle yaşayan oğlunu ziyarete gitti. 16 yaşındaki çocuğunun elinde hayatını kaybetti. Çocuğun neden böyle bir saldırı gerçekleştirdiği henüz bilinmiyor.

Gündem 25 Kasım 2023
Bu haber 6 ay önce yayınlandı
Annesini öldüren çocuk gözaltında.

Bodrum’da yaşayan 47 yaşındaki Figen Bezmez akşam saat 18.00 sıralarında ayrıldığı eşinden olan 16 yaşındaki oğlunu görmek için oturduğu eve gitti. Figen Bezmez içeri girdikten sonra oğluyla henüz bilinmeyen nedenle tartışmaya başladı. Bu sırada kapıyı kilitleyen 16 yaşındaki çocuk bıçakla annesine saldırdı. Kaçma çabaları sonuç vermeyen Figen Bezmez boğazından ve vücudunun çeşitli yerlerinden aldığı bıçak darbeleriyle yaralandı. Kısa süre sonra güçlükle ayağa kalkan Bezmez kilitli kapıyı açarak dışarı çıkıp yardım istedi.

Oğlu tarafından öldürülen Figen Bezmez 47 yaşındaydı.

Çevredekilerin haber vermesiyle olay yerine sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Sağlık ekiplerinin kontrolünde Figen Bezmez’in yaşamını yitirdiği belirlendi. 16 yaşındaki çocuk ise polis ekiplerince gözaltına alındı. Savcı ve polisin incelemesinin ardından Bezmez’in cansız bedeni Muğla Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

7 ayda 277 kadın cinayeti: En çok ateşli silah kullanıldı7 ayda 277 kadın cinayeti: En çok ateşli silah kullanıldı

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.