17 yaşındaki kız ‘anneme gidiyorum’ diyerek evden çıktı, bir daha dönmedi

Babasının evinden 'anneme gidiyorum' diyerek ayrılan Zehra Zeynep Uncu'dan haber alınamıyor. Hayatından endişe eden ailesi kızını her yerde arıyor.

Gündem 28 Mayıs 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı
17 yaşındaki Zehra Zeynep Uncu.

Aydın’ın Efeler ilçesinde yaşayan 17 yaşındaki Zehra Zeynep Uncu, babası Ferhat Uncu’dan ayrılan annesi Sevim Atalay’ın evinde yaşıyordu. Hafta sonu ise genç kız, Koçarlı ilçesi Yeniköy Mahallesi’nde yaşayan babasının yanında Çarşamba gününe kadar kaldı. Öğle saatlerinde evden çıkan genç kız iddiaya göre ‘annemin yanına gidiyorum’ diyerek yola çıktı. Ancak bu andan sonra Zehra Zeynep Uncu’dan bir daha haber alınamadı.

Ailesinin haber alamadığı 17 yaşındaki Zehra Zeynep Uncu.

Genç kıza ulaşamayan ailesi jandarmaya kayıp başvurusu yaptı. Anne Sevim Atalay kızından 3 gündür haber alamadıklarını belirterek “Telefonlarına ulaşılmıyor. Kızımın bir an önce bulunmasını istiyoruz. Hayatından endişe ediyoruz” dedi.

Öte yandan Zehra Zeynep Uncu’nun en son Aydın Otogarı çevresinde görüldüğü belirlendi. Bu nedenle genç kızın başka illere gitme ihtimali üzerine çalışma başlatıldı.

Güney Kore'de uçak paniği: Bir yolcu iniş sırasında acil çıkış kapısını açtıGüney Kore’de uçak paniği: Bir yolcu iniş sırasında acil çıkış kapısını açtı

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.