24 saatte iki cinayet: Çocuk parkında bıçakla, restoranda silahla

İzmir ve Bursa'da aynı saatlerde restoran ve çocuk parkında cinayet işlendi. Birinde iki grup arasında restorandaki tartışma silahlı kavgaya dönüşürken diğerinde küfür tartışmasında bıçaklar çekildi.

Gündem 22 Ocak 2024
Bu haber 6 ay önce yayınlandı

İlk olay dün akşam saatlerinde Ordu’nun Gölköy ilçesi Sarıca Mahallesi’nde bir restoranda yaşandı. İki grup arasında çıkan tartışma silahlı kavgaya dönüştü. Evli ve bir çocuk babası Yasin Ç. üstündeki tabancayla Tayfun Yılmaz’a ateş etti. Göğsüne mermi isabet eden Yılmaz kanlar içinde yere yığıldı. Çevredeki bir minibüs ile hastaneye götürülen evli ve dört çocuk babası Tayfun Yılmaz kurtarılamadı. Yasin Ç. gözaltına alınıp Gölköy İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü.

Aynı saatlerde İzmir’de çocuk parkında bir başka cinayet işlendi. İzmir’in Karabağlar ilçesinde Ali Bahadır Y. parkta kendisine küfrettiğini iddia ettiği Medet Ferhan Şengün’ü bıçaklayarak öldürdü. Olayın ardından kaçan şüpheli polis ekiplerince yakalandı. Ali Bahadır Y. ifadesinde Şengün’ü tanımadığını, parkta kendisine küfrettiği için bıçakladığını ileri sürdü. Ali Bahadır Y.’nin işlemlerini sürdüğü bildirildi.

İki olay için de başlatılan soruşturma sürüyor.

Korkunç cinayet: 14 yaşında çocuk babasını 20 bıçak darbesiyle öldürdüKorkunç cinayet: 14 yaşında çocuk babasını 20 bıçak darbesiyle öldürdü

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.