16 yaşındaki Halime 25 gün önce Bursa’da kayboldu, dün Tekirdağ’da bulundu

Bursa'da babasının yanından ayrılan ve 25 gündür haber alınamayan 16 yaşındaki Halime, Tekirdağ'da bulundu. Babası, "Bu acıyı bize yaşatanların cezalarını adli makamlar verecektir" dedi.

Gündem 7 Temmuz 2023
Bu haber 12 ay önce yayınlandı

Bursa’nın Yıldırım ilçesinde geçen hafta, 16 yaşındaki Halime 20 metre ilerideki evine gitmek için babasının yanından ayrılmıştı. Ancak genç kızdan bir daha haber alınamadı ve ailesi de durumu polise bildirdi. Ardan 25 gün geçti ve Halime Altay Tekirdağ’da bulundu.

Büyük sevinç yaşayan baba Soner Altay, “Şükürler olsun 25 günün ardından kızımıza kavuştuk. Şu anda yanımızda değil ama en kısa sürede kavuşacağız. Bütün çalışmalarından dolayı yetkililere çok teşekkür ediyorum. Bu acıyı bize yaşatanların cezalarını adli makamlar verecektir. En büyük cezayı almalarını istiyorum. İnşallah en büyük cezayı alırlar ve başka insanların canlarını yakmazlar. Halime’ye de işlemlerinden sonra kavuşacağız” dedi.

Halime Altay, şu anda devlet koruması altında tutulurken adli makamların uygun görmesinin ardından ailesinin yanına gidecek.

Annesinin sevgilisini öldürmüştü: Evin çevresini kamerayla izlemişAnnesinin sevgilisini öldürmüştü: Evin çevresini kamerayla izlemiş

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.