Jandarma kışın ortasında 450 bin liralık dondurma almış

Kışın en sert geçtiği yerlerden Artvin'de İl Jandarma Komutanlığı kantini ocak ayında 450 bin liralık dondurma alımı ihalesi yapmış.

Gündem 2 Şubat 2024
Bu haber 3 ay önce yayınlandı
Ocak ayında 450 bin liralık dondurma alımı yaptılar.

Artvin Türkiye’de kış mevsiminin sert yaşandığı illerin başında. Ve bu kış mevsimide Artvin İl Jandarma Komutanlığı ilginç bir alım yapıyor. EKAP’taki (Elektronik Kamu Alımları Platformu) bilgiye göre 17 Ocak’ta yapılan ihalede İl Jandarma Komutanlığı kantini 450 bin liralık dondurma alımı yaptı. İhaleyi en düşük teklifi veren Karsan Karadeniz Kimya ve Gıda San.Tic.Ltd.Şti kazandı. İhalenin dokümanı EKAP’ta yok.  Ancak kış mevsiminde dondurma alımı dikkat çekti. Şu an Artvin’de hava sıcaklığı 6 derece, gece ise eksi 1’e düşüyor.

İl Jandarma Komutanlığı’nın yaptığı dondurma alım ihalesi.

Sanatçıların 29 Ekim’de ne kadar ücret aldıkları EKAP’ta

EKAP’taki başka bir ihale de İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin Cumhuriyet’in 100. yılı etkinlikleri kapsamında Maltepe etkinlik alanında yaptığı konserle ilgiliydi. Çok beğenilen konserde başta Sıla ve Duman olmak üzere birçok sanatçı sahne aldı. Bu konserlerde sanatçıların aldığı ücretler her zaman merak konusu olmuştur. EKAP’taki bilgilere göre sanatçıların 29 Ekim’deki konserden aldıkları ücretler şöyleydi:
Kaan Tangöze: 1 milyon lira
Sıla: 1 milyon 500 yüz bin lira
Sevcan Orhan: 600 bin lira
İskender Paydaş: 750 bin lira
Melike Şahin: Bir milyon lira

Sıla’nın 29 Ekim’de konserden aldığı ücret.

2022’de 168 milyar 963 milyon liralık ihale gizli yapıldı2022’de 168 milyar 963 milyon liralık ihale gizli yapıldı

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.