Advertisement

Sevgilisini öldürüp yedinci kattan atladı

Elazığ'da 26 yaşındaki Fırat Bulut kendisiyle aynı yaştaki sevgilisi Selen Akpolat'la kavga etti. Selen'i vuran Fırat Bulut yedinci kattan atladı. İstanbul'da da boş arazide kadın cesedi bulundu.

Gündem 26 Haziran 2024
Bu haber 2 ay önce yayınlandı
Fırat Bulut'un, Selen Akpolat'ı öldürdüğü ev.

Elazığ’da önceki gece Sürsürü Mahallesi’nde yaşayan Fırat Bulut ile kız arkadaşı Selen Akpolat kavga etti. Fırat Bulut’un yanında silah vardı, Selen Akpolat’a ateş etti. Silah sesini komşular duydu, 112 Acil Çağrı Merkezi’ne haber verdi. Olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yapılan incelemede Selen Akpolat’ın hayatını kaybettiği tespit edildi.

Olayın ardından kaçan Fırat Bulut Nailbey Mahallesi Vali Fahri Bey Caddesi’ndeki yedi katlı binanın çatısına çıkıp kendini boşluğa bıraktı. Gelen ekipler Fırat Bulut’un da hayatını kaybettiğini belirledi. Bulut ve Akpolat’ın cenazeleri otopsi için Fırat Üniversitesi Hastanesi morguna kaldırılırken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Boş arazide kadın cesedi

Ayrıca İstanbul Esenyurt’ta da boş arazide kadın cesedi bulundu. Ardıçlı Mahallesi’nde bir sitenin yanındaki boş arazide bir kadının hareketsiz yattığını görenler durumu yetkililere bildirdi.

Bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin incelemesinde kadının hayatını kaybettiği belirlendi. Üstünden kimlik çıkmayan ceset olay yerindeki incelemelerin ardından Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü. Cesedin kimliğinin belirlenmesi için çalışma başlatıldı.

İki günde üç kadın cinayeti: Katiller yine tanıdık erkeklerİki günde üç kadın cinayeti: Katiller yine tanıdık erkekler

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.