Henüz 14 yaşında bir kız çocuğu, bugüne kadar 50 suça karıştı

Diyarbakır'ın Yenişehir ilçesinde giyim mağazaları ve marketlerde hırsızlık yapan çocuk 50'nci suçunda yakalandı. Kameralarla tespit edilen 14 yaşındaki kız çocuğu son suçunda tutuklandı.

Gündem 24 Şubat 2024
Bu haber 4 ay önce yayınlandı

Diyarbakır’ın Yenişehir ilçesinde bazı giyim mağazaları ve marketlerde farklı tarihlerde hırsızlık yaşandı. Bunu yapan tek kişiydi ve o da son olarak Yaşar Kemal Caddesi’ndeki mağazada yakayı ele verdi. Buradaki giyim mağazasındaki hırsızlığı fark eden görevliler polise haber verince kameralar incelendi. Şüphelinin ilçede sürekli hırsızlık yapan 14 yaşındaki bir kız çocuğu olduğunu tespit etti.

Onlarca kameradan şüpheli çocuğun gidiş yönüne göre inceleme yapan ekipler, düzenledikleri operasyonla şüpheliyi gözaltına aldı. A.G.’nin hırsızlık anları ise güvenlik kamerasına yansıdı. A.G. için yapılan Genel Bilgi Taraması’nda (GBT) A.G.’nin 50 kere hırsızlık ve yankesicilik suçuna karıştığı ortaya çıktı. Mahkemeye çıkarılan çocuk tutuklandı. Çocuğun yaşam koşulları ve ailesinin kim olduğunu ise öğrenemedik.

CHP'nin adayı 'göçmen çocuklar' sözleriyle CHP'yi karıştırdı: Tepkilerden sonra özür dilediCHP’nin adayı ‘göçmen çocuklar’ sözleriyle CHP’yi karıştırdı: Tepkilerden sonra özür diledi

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.