Hamile eşini satırla öldürüp beş yaşındaki torununu kaçırdı     

Mersin’in Tarsus ilçesinde sekiz ay önce cezaevinden çıkan 45 yaşındaki M.B. yedi aylık hamile karısını satırla öldürdü. Eski mahkum beş yaşındaki torununu da alıp kaçtı.

Gündem 7 Ocak 2024
Bu haber 4 ay önce yayınlandı

O kanlı cinayet Mersin’in Tarsus ilçesine bağlı Bolatlı Mahallesi Bolatlı Sokak No 10’da işlendi: 45 yaşındaki M.B. henüz belirlenemeyen bir nedenle 41 yaşındaki üç çocuk annesi eşi Serap Biçer’i satırla öldürdü.

Şüpheli erkek o sırada evde bulunan beş yaşındaki torunu S.B.’yi alıp kaçtı. Olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Ekipler geldiğinde kadının cenazesi ile karşılaştı.

Cinayeti duyarak gelen yakınlarının anlattıklarına ve yapılan incelemeye göre öldürülen Serap Biçer yedi aylık da hamileydi. Biçer’in cenazesi otopsi için morga kaldırdı.

Mersin’in Tarsus ilçesinde 8 ay önce cezaevinden çıkan 45 yaşındaki M.B. 7 aylık hamile karısını satırla öldürdükten sonra 5 yaşındaki torununu alıp kaçtı.

Karısını öldürüp torununu alıp kaçan şüpheli M.B.’nin daha önce de bir taksiciyi gasp edip öldürdüğü ve 20 yılın aşkın süre cezaevinde kaldıktan sonra sekiz ay önce tahliye edildiği öğrenildi.

Şüphelinin yakalanması için güvenlik güçleri geniş çaplı çalışma başlattı.

7 ayda 277 kadın cinayeti: En çok ateşli silah kullanıldı7 ayda 277 kadın cinayeti: En çok ateşli silah kullanıldı

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.