Ablasını aşağı çağıran genci kapı önünde bıçaklayarak öldürdü

Antalya'da 17 yaşındaki A.Ç. ablası Arzu Ç.'yi rahatsız ettiği iddiasıyla Fırat Yıldız'ı üç yerinden bıçaklayarak öldürdü.

Gündem 11 Haziran 2024
Bu haber 2 ay önce yayınlandı

Fırat Yıldız gece saat 03.00 sıralarında Antalya’nın Kepez ilçesi Erenköy Mahallesi 4867 Sokak’ta karşılıksız sevdiği Arzu Ç.’nin evinin önüne gidip dışarı çıkmasını istedi. Ama çıkan sesleri duyan Arzu Ç.’nin kardeşi A.Ç. oldu. A.Ç. ile Fırat Yıldız arasında tartışma kavgaya dönüştü. A.Ç. yanındaki ekmek bıçağıyla Yıldız’ı göğsünden ve sırtından üç kez bıçakladı. Yaralı Yıldız olay yerinden Çamlıbel Mahallesi 4875 Sokak’taki taksi durağına kadar yaklaşık 500 metre yaya olarak gitti. Yıldız’ın taksicilerden yardım istemesiyle olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ancak kısa sürede gelen sağlık ekibinin müdahalesine rağmen Fırat Yıldız hayatını kaybetti. Yıldız’ın cansız bedeni otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.
Antalya Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri A.Ç. ile ablası Arzu Ç.’yi gözaltına aldı. A.Ç. yaşının küçük olmasından dolayı Çocuk Şube Müdürlüğüne, Arzu Ç. ise Cinayet Büro Amirliğine götürüldü.

Bir baba eve köpek getirdi diye oğlunu öldürdüBir baba eve köpek getirdi diye oğlunu öldürdü

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.