Alacak kavgasında sopa ile dövülerek öldürüldü

Gaziantep'te alacak meselesi nedeniyle çıkan kavgada uyuşturucu bağımlısı olduğu iddia edilen 47 yaşındaki Devrim Keleş sopa ile dövülerek öldürüldü. Polis kavgaya karışan dört kişiyi gözaltına aldı.

Gündem 22 Nisan 2024
Bu haber 4 hafta önce yayınlandı
Alacak kavgasında ölen Devrim Keleş

Gaziantep’te alacak meselesi nedeniyle çıkan kavgada uyuşturucu bağımlısı olduğu iddia edilen 47 yaşındaki Devrim Keleş sopa ile dövülerek öldürüldü.

Kan donduran olay gece saatlerinde Şehitkamil ilçesi Boyno Mahallesi’nde meydana geldi. Uyuşturucu madde bağımlısı olduğu ileri sürülen Devrim Keleş ile bir grup arasında alacak meselesi nedeniyle tartışma çıktı.

Etiler’deki Nusret’ten Kadıköy’deki alacak kavgasına: İstanbul’da silahlar konuştuEtiler’deki Nusret’ten Kadıköy’deki alacak kavgasına: İstanbul’da silahlar konuştu

Tartışmanın büyümesi ile Keleş kimliği belirsiz kişiler tarafından sopayla dövüldü. Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi geldi. Şehitkamil Devlet Hastanesi’ne götürülen Keleş kurtarılamadı. Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri kavgaya karıştığı belirlenen dört kişiyi gözaltına aldı. Soruşturma sürüyor.

Çamaşır asma kavgasıyla gelen zalimlik: Engelli komşusunu önce haşladı sonra dövdü!Çamaşır asma kavgasıyla gelen zalimlik: Engelli komşusunu önce haşladı sonra dövdü!

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.