Anne-kızın cesetleri asansörde bulundu

48 yaşındaki Devim Güler, fabrikada çalışarak kızına tek başına bakan bir anneydi. Daha gün önce 18’ine basan kızı Doğa ise avukat olmak isteyen başarılı bir öğrenciydi. İkisinin de hayatları ve hayalleri oturdukları binanın asansöründe son buldu.

Gündem 20 Kasım 2023
Bu haber 6 ay önce yayınlandı

Manisa’da Devrim Güler (48) ile kızı Doğa Etyemez oturdukları binanın asansöründe ölü bulundu. Polis olayla ilgili çalışma başlattı. On sekiz yaşındaki Doğa’nın başarılı bir öğrenci olduğu ve avukat olmak istediği öğrenildi.

Acı olay dün Salihli ilçesi Kocaçeşme Mahallesi 63 Sokak’taki apartmanda meydana geldi. Bina sakinleri sabah saatlerinde apartmanda oturan Devrim Güler ile kızı Doğa Etyemez’i asansörde hareketsiz buldu.

Ölü bulunan anne-kızdan geriye bu fotoğraflar kaldı.

Ölümlerine dair henüz bilgi verilmedi

İhbarla bölgeye çok sayıda ekip gönderildi. İncelemede anne ile kızının hayatını kaybettiği belirlendi. Cenazeler Salihli Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Olay ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Manisa’da oturdukları binanın asansöründe ölü bulunan ve bir fabrikada işçi olarak çalışan Devrim Güler ile kızı Doğa Etyemez’in cenazeleri İzmir Adli Tıp Kurumu’nda tamamlanan işlemleri sonrası yakınlarına teslim edildi.

14 Kasım’da 18 yaşına girdiği belirtilen lise eğitimi gören Doğa Etyemez’in başarılı bir öğrenci olduğu ve avukat olmak istediği öğrenildi. Yakınları cenazeleri bugün Salihli’de toprağa vereceklerini duyurdu. Anne-kızın nasıl öldüğüne dair polisin başka bir bilgi vermediği olaya ilişkin başlatılan soruşturma sürüyor.

İki ilde art arda şüpheli kadın ölümleriİki ilde art arda şüpheli kadın ölümleri

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.