‘Anneme sarkıntılık yapmıştı’ cinayeti: Öldürdüğü adamı yaktı

İstanbul'daki bir hurda deposu yangınından cinayet çıkmıştı. Yangında ölen kişiye dair soruşturmada gözaltına alınan 22 yaşındaki şüpheli öldürdüğünü itiraf etti ve 'anneme sarkıntılık yaptı' dedi.

Gündem 29 Mart 2024
Bu haber 1 ay önce yayınlandı
Cinayet soruşturmasında üç kişi gözaltına alındı.

İstanbul’un Bahçelievler ilçesindeki Kocasinan Merkez Mahallesi’nde 27 Mart günü sabah saatlerinde bir hurda deposunda yangın çıktı. Bu depo aslında bir iş yeriydi ama işletme olarak kullanılmıyordu. İtfaiye ekipleri de yangını kısa sürede söndürmüştü ama içeriden elleri arkadan bağlı bir erkek cesedi çıkmıştı. Cesedin kimliği de belirlenmiş ve ölen kişinin Mustafa Bayraktar olduğu ortaya çıkmıştı. Üstelik otopside Bayraktar’ın bir de bıçaklandığı saptanmıştı.

Cinayetle ilgili soruşturma başlatıldı ve 22 yaşındaki Batın D. gözaltına alındı. Gözaltına alına Batın D’nin alınan ifadesinde, işyerine gelen Mustafa Bayraktar’ın annesine sarkıntılık yaptığını iddia ederek cinayeti bu nedenden işlediğini iddia etti. Katil zanlısı, Bayraktar’ı bıçakladıktan sonra cesedi varile koyarak iş yerini ateşe verdiğini anlattı.

İfadenin ardından polis ekipleri, kendisine sarkıntılık yapıldığı iddia edilen anne Hasret D.’yi de gözaltına aldı. Olayla ilgili yapılan güvenlik kamera çalışmalarında, Mustafa Bayraktar’ın bir araçla işyerine geldiği belirlendi. İncelemede Bayraktar’ın kullandığı aracın Emircan K. Adlı kişiye ait olduğu belirlendi. Emircan K. da gözaltına alındı. Gözaltına alınanlar adliyeye sevk edildi.

Pınar Damar cinayetinde tarihi karar: Kadın davalarına örnek olmasını istiyoruzPınar Damar cinayetinde tarihi karar: Kadın davalarına örnek olmasını istiyoruz

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.