Annesini öldürdü: İçindeki cini çıkardım

İzmir'de 43 yaşındaki annesi Fazile Ç.'yi öldüren Barış Ç. polisteki ifadesinde annesinin içine giren cini sehpayla başına vurarak çıkardığını söyledi.

Gündem 12 Aralık 2023
Bu haber 5 ay önce yayınlandı

Geçen pazar günü akşam saatlerinde Bornova ilçesi Kemalpaşa Mahallesi 7033 Sokak’taki evde, çok sayıda suçtan kaydı olan, uyuşturucu madde kullandığı ve psikolojik sorunları olduğu ileri sürülen Barış Ç. annesi Fazile Ç.’ye sehpayla saldırdı. Başına sehpayla defalarca vurulan Fazile Ç. kanlar içinde yere yığıldı. Barış Ç. olayın ardından bir iş yerinde bekçi olarak çalışan babası Hasan Ç.’nin  yanına gidip annesini öldürdüğünü söyledi. Oğlu ile eve dönen Hasan Ç. 112 Acil Çağrı Merkezi’ni aradı.
Olay yerine sevk edilen polis ve sağlık ekipleri Fazile Ç.’nin hayatını kaybettiğini belirledi. Gözaltına alınan Barış Ç. ifadesinde annesinin içine giren cini sehpayla başına vurarak çıkardığını söyledi. Barış Ç.’nin altı ay önce de evde yangın çıkardığı için gözaltına alındığı, ardından serbest bırakıldığı belirtildi.
Fazile Ç.’nin 10 yıl önce çalıştığı bir besi çiftliğinde çıkan yangında da üç çocuğundan en büyüğü olan kızının öldüğü öğrenildi. Kızının yanmış cesedini kucağına alarak gözyaşı döken Fazile Ç.’nin o günden beri psikolojik sorunlar yaşadığı, oğlu Barış Ç. ile sürekli tartıştığı öne sürüldü.

Cinci Hoca, “Sana eşcinsel cinler musallat olmuş” deyip cinsel istismarda bulunmuşCinci Hoca, “Sana eşcinsel cinler musallat olmuş” deyip cinsel istismarda bulunmuş

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.