Antalya’da sulama kanalında ceset bulundu

Antalya'nın Aksu ilçesinde bir sulama kanalında bir erkeğe ait ceset bulundu. Cesedin havalimanında çalışan Murat Aygün isimli şahsa ait olduğu tespit edildi.

Gündem 5 Şubat 2024
Bu haber 3 ay önce yayınlandı

Antalya’da sahile vuran cesetlerin ardından bu kez de sulama kanalında ceset bulundu. Antalya’nın Çalkaya Mahallesi’ndeki Karakoyunlu mevkisinde sulama kanalında ceset görenler durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne haber verdi. Bölgeye karakol ve deniz polisi ekipleri sevk edildi. Deniz polisi tarafından sudan çıkarılan cesedin havalimanında çalışan Murat Aygün’e ait olduğu belirlendi.

Akdeniz sahillerine göçmen cesetleri vuruyor: Antalya’dan sonra şimdi de KKTCAkdeniz sahillerine göçmen cesetleri vuruyor: Antalya’dan sonra şimdi de KKTC

Murat Aygün’ün cesedi ölüm sebebi belirlenmesi için Antalya Adli Tıp Kurumu Morguna kaldırıldı. Sakarya nüfusuna kayıtlı olan Aygün’ün cinayet kurban gidip gitmediği ayrıntılı otopsinin ardından ortaya çıkacak. Polis cesedin birkaç günlük olduğunu ve Aygün hakkında kayıp başvurusu olmadığını söyledi.

Geçen haftalarda Antalya sahillerinde dokuz ceset kıyıya vurmuştu. Cesetlerin Suriye ile Lübnan arasından Kıbrıs’a gitmek üzere kalkan ve yolda batan mülteci teknesindekilere ait olduğu anlaşılmıştı.

Aygün’ün cesedini görüp 112’yi arayan Mustafa Tunç “Seralarımı günlük kontrole geliyorum. Sabah da gelince suyun içinde birini gördüm. Erkekti. Görünce durumu hemen polis ekiplerine bildirdim, onlar da geldi” dedi.

Antalya’da sahile vuran altıncı ceset: Valilik göçmen teknesini işaret ettiAntalya’da sahile vuran altıncı ceset: Valilik göçmen teknesini işaret etti

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.