Antalya’da yasak aşk zinciri: Müdür, öğretmen, veliler…

Antalya'da bir ortaokulda aynı mesai arkadaşı kadın öğretmenle ilişki yaşadığı iddiasıyla görevden alınan müdürün iki öğrenci velisiyle yasak aşk yaşadığı iddia edildi.

Gündem 3 Nisan 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı

Antalya, bir boşanma davasını ve bu dava için sunulan dilekçedeki iddiaları konuşuyor. İsimler kodlu, o yüzden karıştırabilirsiniz. S.Ö. erkek tarafı, N.Ö. ise boşanma davasını açan kadın tarafı.

N.Ö.’nün iddiasına göre Antalya’da bir orta okulda müdür olan eşi S.Ö. bu okulda bir kadın öğretmenle ilişki yaşayınca görev yeri değiştirildi, şehirde başka bir okula atandı. N.Ö.’ye göre S.Ö. burada da ‘çapkınlık’ yaptı ve bu kez sınıfındaki bir öğrencinin velisiyle ilişki yaşadı. N.Ö.’ye göre kocası bununla da yetinmedi, bir başka veliyle daha ilişkiye girdi.

17 yıl önceki yasak aşk bakanı koltuktan etti

N.Ö. boşanma dilekçesinde kocası tarafından tehdit edildiğini, bu yüzden onu savcılığa şikayet edip 1 aylık uzaklaştırma kararı aldırdığını da anlattı, kocasının kendi adına kayıtlı aracını da vermediğini söyledi, bu araç için de çalıntı ihbarı yaptığını ekledi.

Antalya’da birden fazla okulda yaşandığı iddia edilen bu olaylar şehirde başlıca konuşma konularından biri haline geldi.

Anne, 18 yaşındaki kızını yasak aşkını kocasına söylemesin diye öldürmüş 

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.