Araç karşı şeride geçip başka bir araca çarptı: 3 ölü 1 yaralı var

İstanbul Başakşehir'de refüjü aşarak karşı şeride geçen otomobil bir başka otomobile çarptı. Kazada 3 kişi hayatını kaybederken, 1 kişi ağır yaralı.

Gündem 7 Ocak 2024
Bu haber 4 ay önce yayınlandı

Saat 19.30 sıralarında Gazi Mustafa Kemal Bulvarı’nda Arnavutköy istikametinde seyir halinde olan ve sürücüsü tespit edilemeyen otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi üzerine refüjü aşarak karşı şeride geçti. Bu sırada karşı şeritten gelen başka bir araca çarpan otomobil daha sonra bariyerlere vurdu. Kazada 3 kişi hayatını kaybederken, 1 kişi yaralandı.

Araçların paramparça olmasına neden olan kazanın nedeni araştırılıyor.

2 kişi olay yerinde hayatını kaybetti

İhbar üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, araçlarda sıkışan kişileri kurtarmak için çalışma başlattı. Bu sırada yoldaki trafik durdu. Kazanın ardından araçlarda sıkışanlar itfaiyenin uzun süren çalışmalarından sonra çıkarıldı. Kazada, 2 kişinin olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. Ambulansla hastaneye sevk edilen yaralının ise hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığı öğrenildi. Hastaneye ağır yaralı olarak sevk edilen Sudenaz Bülbül’ün tedavisi sürüyor.

Buz pistine dönen yolda zincirleme kaza: 2 ölü, 8 yaralıBuz pistine dönen yolda zincirleme kaza: 2 ölü, 8 yaralı

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.