Arazi kardeşleri birbirine düşürdü: İki ölü, üç yaralı

Osmaniye'de kardeşlerin arasına arazi anlaşmazlığı girdi. Erol Öztürk, ağabeyini ve yengesini öldürdü, aileden üç kişiyi de yaraladı.

Gündem 1 Mart 2024
Bu haber 3 ay önce yayınlandı

Arazi kavgası Osmaniye’de bir aile bir aileyi paramparça etti. Erol Öztürk, arazi anlaşmazlığı nedeniyle tartıştığı ağabeyi Yusuf ile yengesi Rabia Öztürk’ü av tüfeği ile öldürdü, üç aile üyesini de yaraladı. Olay, saat 15.30 sularında Gebeli Mahallesi 3518 Sokak’ta meydana geldi.

Arazi mafyası Magarsus dizisi gibi iş başında: 'Jandarma misafirhanesine sığındım'Arazi mafyası Magarsus dizisi gibi iş başında: ‘Jandarma misafirhanesine sığındım’

Aralarında uzun süredir arazi anlaşmazlığı olan Erol Öztürk ile ağabeyi Yusuf Öztürk tartışmaya başladı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüşünce Erol Öztürk, elindeki av tüfeğiyle ağabeyi ile ailesine ateş açtı. Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi geldi.

Yusuf ile eşi Rabia Öztürk’ün olay  yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. Yusuf Öztürk’ün yaralanan gelini Birgül ile torunları Çiğdem ve Soner Öztürk de Osmaniye Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Şüpheli av tüfeği ile gözaltına alınırken, soruşturma başlatıldı.

Arazi kavgasında üç kardeşi pompalı tüfekle öldürdüArazi kavgasında üç kardeşi pompalı tüfekle öldürdü

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.