Ava gitti, donarak öldü

Zonguldak'ın Alaplı ilçesinde ava gittikleri ormanda birbirini kaybeden iki avcıdan Atilla Temizel donarak öldü. Diğer avcı Hasan Dursun İyci ise donmak üzereyken orman evinde bulundu.

Gündem 1 Şubat 2024
Bu haber 7 ay önce yayınlandı

30 Ocak’ta avlanmak için Düzce’nin Yığılca ilçesinde Aksaklar köyündeki ormana giden 35 yaşındaki Atilla Temizel ve 17 yaşındaki Hasan Dursun İyci’den haber alamayan aileleri durumu yetkililere bildirdi. Arama kurtarma çalışması başlatıldı. Çalışmaya Zonguldak ve Düzce İl Jandarma komutanlığı ve AFAD ekipleri katıldı. Avcıların çıktıkları köye sınırı olan Zonguldak Alaplı ilçesi Yeniköy köyü kırsalında geniş çaplı arama yapıldı.

Arama çalışmalarında avcıların olumsuz hava şartlarından dolayı birbirlerinden ayrı düştüğü tespit edildi. Jandarma ekipleri kırsaldaki arama sırasında yerde yatarken bulduğu Atilla Temizel’in, yanında tüfeğiyle öldüğünü belirledi. Atilla Temizel’in cesedi Alaplı Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Bölgede bir orman evine sığındığı görülen Hasan Dursun İyci ise hastaneye götürüldü. İyci’nin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Ünlü oyuncunun anne ve babası donarak öldüÜnlü oyuncunun anne ve babası donarak öldü

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.