Baba dört yaşındaki kızıyla baraj gölünde ölü bulundu

Niğde'nen Bor ilçesine bağlı baraj gölünde Ümit Atabey ve dört yaşındaki kızı Fatma Hüma’nın cansız bedenleri bulundu.

Gündem 3 Eylül 2024
Bu haber 3 hafta önce yayınlandı
Fotoğraf: DHA

Niğde’nin Bor ilçesi Bahçeli beldesinde sabah saatlerinde bir çoban iki cansız beden buldu. Göl yüzeyindeki hareketsiz iki kişiyi görünce durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. Bölgeye sağlık, jandarma ve itfaiye ekipleri yönlendirildi.

Ekipler cansız bedenlerin Ümit Atabey ile kızı Fatma Hüma’ya ait olduğunu tespit etti. Baba ve kızının çıkarılması için bölgeye AFAD Arama Kurtarma Bot ekipleri sevk edildi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Vali açıklama yaptı

Niğde Valisi Cahit Çelik, Ümit Atabey ile kızı Fatma Hüma’nın cansız bedenlerinin bulunduğu barajda inceleme yaptıktan sonra önce küçük kızın, ardından da babasının Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldığını bildirdi.

Yaz aylarında serinlemek için sık sık suya girildiğini belirten Vali Çelik “Yakınlarına başsağlığı diliyorum. Şuna dikkat etmek lazım. Bizde yüzeyden akan büyük bir akarsu yok. Göletlerimiz var. Maalesef göletlerimizin de dibinde genellikle balçık, çamur oluyor. Göletlere girdiğiniz zaman o balçık sizi çekebiliyor. Buna dikkat etmek, bu tarz sulara girmemek lazım. Bu olayda da kız çocuğu düştü, baba da onu kurtarmaya mı çalıştı yoksa yüzmek mi istediler bunu bilemiyoruz. Adli Tıp tahkikatıyla kesinleşecek” dedi.

Hatay'da denizde akıntıya kapılan beş kişiden ikisi boğulduHatay’da denizde akıntıya kapılan beş kişiden ikisi boğuldu

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.