Jandarma komutanına küfreden AK Partili aday pişman da olmadı: Hak etti

Niğde'nin Hacıabdullah beldesinde aday olan Babaoğlan Altun konuşurken jandarma komutanına "o.... ç....." dedi. Gelen tepkilerden sonra pişmanlık da duymayan Altun 'hak etti' dedi.

Siyaset 22 Şubat 2024
Bu haber 3 ay önce yayınlandı

AK Partili Babaoğlan Altun Niğde’nin Hacıabdullah beldesi belediye başkanı adayı. Belde sakinlerini bir salona davet eden Altun burada bir konuşma yapmaya koyuldu. Konuşma da sosyal medyadan da canlı olarak yayınlanıyordu.

Sözcü’den İsmail Saymaz’ın haberine göre Altun elinde mikrofon, ayakta halka seslenirken birden jandarma komutanı için “o…. ç…..” dedi. Dinleyenler Altun’un küfür etmesine tepki gösterdiyse de o pişmanlık göstermediği gibi “Hak etti” dedi.

Yaklaşık bir hafta önce de Balıkesir Bandırma’da aday olan AK Parti eski milletvekili Mehmet Cemal Öztaylan tarla fiyatları nedeniyle tartıştığı vatandaşa el hareketi yapmıştı.

Mehmet Cemal Öztaylan.

Konya’nın Cihanbeyli ilçesinde tekrar aday gösterilen Belediye Başkanı Mehmet Kale de vatandaşlara hitap ettiği sırada küfür etmişti. Konuşmasında “Başka biri olsa kapıyı üstüne kitler, s…. eder” demişti.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.