Baba-kız gece yarısı evinde öldürüldü: Fail aileden

Bolu'da eşinden ayrılan Meltem Zengin babasının evine gitti ama eşi Serkan Zengin onun peşini bırakmadı. Saldırgan eşi kayınpederinin evine gidip baba-kızı bıçaklayarak öldürdü.

Gündem 19 Nisan 2024
Temsili fotoğraf.

Bolu’da yaşayan Meltem Zengin 35 yaşındaydı ve evli olduğu kendisinden bir yaş büyük eşiyle geçimsizlik yaşıyordu. O da daha fazla dayanamadığı eşini terk edip babası Turgut Doğanyiğit’in yanına,  Sağlık Mahallesi Songül Sokak’taki eve gitti. Ancak Serkan Zengin eşinin ondan ayrılmak istemesini kabullenemiyordu.

Dün gece saat 03.00 sıralarında evinden çıkıp kayınpederinin evine gitti Serkan Zengin. Buradaki konuşma aniden kavgaya dönüştü ve mutfağa giden Serkan Zengin bıçağı alıp eşinin ve kayınpederinin yanına döndü. Burada ikisine birden bıçakla saldıran Serkan Zengin evdekilerin bağırışları üzerine komşular 112 Acil Çağrı Merkezi’ne haber verdi.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri Turgut Doğanyiğit’in öldüğünü belirledi. Meltem Zengin ise yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesine götürüldü. Ağır yaralı kadın burada tüm müdahalelere rağmen hayata tutunamadı.

Eşi ve kayınpederinin cinayet şüphelisi Serkan Zengin, polis ekipleri tarafından gözaltına alınarak, Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliğine götürüldü. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Bir kadın cinayeti daha: Eşini 25 yerinden bıçakladı, oğlunu arayıp 'Anneni öldürdüm' dediBir kadın cinayeti daha: Eşini 25 yerinden bıçakladı, oğlunu arayıp ‘Anneni öldürdüm’ dedi

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.