Bağcılar’da evine gidiyordu, silahlı saldırının ortasında kalıp öldü

Bağcılar'da silahlı saldırı sırasında yoldan geçen Rafet Ünsal sırtından vuruldu. Ağır yaralanarak hastaneye kaldırılan Ünsal tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Gündem 11 Temmuz 2024
Bu haber 2 ay önce yayınlandı
geçen Rafet Ünsal sırtından vurularak öldü.

Türkiye’de bireysel silahlanma ve beraberindeki şiddet sarmalı her yıl yüzlerce insanın hayatını kaybetmesine yol açıyor. İstanbul’un göbeğinde bir mahallede evine giden 44 yaşındaki Rafet Ünsal sırtından vurularak hayata gözlerini yumdu.

Bağcılar’da sokakta bekleyen gruba silahlı saldırıda kaldırımda yürüyen bir kişi vurularak hayatını kaybetti. Sokakta bazı ev ve iş yerlerine kurşun isabet ederken silahlı saldırı güvenlik kameralarına yansıdı. Olay Yıldıztepe Mahallesi’nde bir sokakta 7 Temmuz Cumartesi gece saatlerinde meydana geldi. Sokağa otomobille gelen dört kişi araçtan inerek sokağın köşesinde bekleyen gruba peş peşe silahla ateş etmeye başladı. Grup silahlı saldırıda ara sokaklara koşarak kaçarken saldırganlar olayın ardından geldikleri otomobille binerek uzaklaştı.

Aileler arasında silahlı kavga: İki kardeş öldüAileler arasında silahlı kavga: İki kardeş öldü

Silahlı saldırı anında evine gitmek için kaldırımda yürüyen 44 yaşındaki Rafet Ünsal sırtından vurularak yere yığıldı. Olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ağır yaralanan Rafet Ünsal hastanede tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Silahlı saldırı anı ve sonrasında yaşananlar ise iş yerlerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Polis ekipleri olay yerinde bazı ev ve iş yerlerine de kurşun isabet ettiğini belirledi. Sokakta bir süre çalışma yapan ekipler silahlı saldırganları yakalamak için çalışma başlattı.

Sokakta esnaf olan Murat Şahinkaya “Burada birini vurdular, hasım falan değildi. Normal bir vatandaştı. Kendisi esnaftı, çalışıyordu o da. Birileri rastgele ateş ede ede geliyor. Kişi vuruldu, öldü. Herkes eline silah alıp adam vurursa adam kalmaz. Ben de vurulabilirdim, arkadaşım da vurulabilirdi. Adam ateş ede ede geliyor. Çoluk çocuğumuz var burada. Vurulan kişinin saldırı olayıyla alakası yok. Mermi isabet ediyor ve adam ölüyor. Herkes tedirgin” dedi.

Aşiret lideri Nihat Karaaslan'a iki yıl içinde ikinci silahlı saldırıAşiret lideri Nihat Karaaslan’a iki yıl içinde ikinci silahlı saldırı

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.