Bakkaldan ekmek alıp ailesini katletti

Mamak'ta bakkala giden Metin Çimen ekmek alıp evine döndü. Ancak evde kavga ettiği eşi ve oğlunu silahla ateş açıp öldürdü. Ailesini katleden Metin Çimen polise teslim oldu.

Gündem 5 Mart 2024
Bu haber 2 ay önce yayınlandı

Ankara’nın Mamak ilçesinde dün sabah 77 yaşındaki Metin Çimen evinden çıktı, bakkaldan ekmek alıp döndü. Ancak eve girdikten kısa süre sonra komşular art arda silah sesleri duydu: Çimen eşi ve oğluyla tartışmış, evdeki tabancayla 71 yaşındaki eşi Sabiha Çimen ve 31 yaşındaki oğlu Sinan Çimen’e peş peşe ateş açıyordu.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri anne ile oğlunun hayatını kaybettiğini belirledi. Kaçan Metin Çimen de polise teslim oldu. Olayda kullanılan tabanca ve evdeki ruhsatsız av tüfeği incelenmek üzere polis merkezine götürüldü.

Ailenin yakınları sinir krizi geçirdi.

Cenazeler otopsi için Ankara Adli Tıp Kurumu’na götürülürken evin diğer oğlu Celil Çimen annesi ve kardeşinin cesetleri evden çıkana kadar kapıdan ayrılmadı. Ailenin diğer yakınları da sinir krizi geçirdi. Metin Çimen’in bastonuyla girdiği bakkaldan ekmek alıp çıkarkenki kamera görüntüsü onun cinayetten önceki son haliydi.

Bizzat failinin itiraf ettiği 19 cinayet yine 'faili meçhul' kaldı, istinaf beraat kararını onadıBizzat failinin itiraf ettiği 19 cinayet yine ‘faili meçhul’ kaldı, istinaf beraat kararını onadı

 

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.