Beşiktaş’ta apartmanda patlama: Kapıyı açtığı gibi camlar havaya uçtu

Bir binanın üçüncü katındaki dairede patlama oldu. İşçinin kapıyı açmasıyla yaşanan patlamada çevredeki evlerin camları kırıldı, araçların üstüne beton döküldü, işçi de yaralandı. Mahallelinin 'bomba' sandığı patlamanın nedeni doğalgaz.

Gündem 16 Mayıs 2024
Bu haber 2 ay önce yayınlandı
Beşiktaş'taki Türkali Mahallesi İmamzade Sokak üzerinde 4 katlı binanın 3. katında saat 08.40'ta doğal gaz patlaması yaşandı.

İstanbul Beşiktaş’taki dört katlı binanın üçüncü katındaki dairede yaşayanlar evde tadilat yaptırmak istedi. Dairedekiler evden çıktı, bugün sabah saatlerinde tadilatı yapacak işçi geldi. Ancak kapıyı açar açmaz patlama oldu, beton parçaları sokağa savruldu. Yaralanan işçi can havliyle kendini dışarı attı.

Patlama etkisiyle çevredeki binalardaki dairelerinde camları kırıldı.

Çevredeki evlerin camları kırıldı ve Türkali Mahallesi’nde yaşayanlar hemen 112 Acil Çağrı Merkezi’ne haber verdi. Bunun üzerine olay yerine itfaiye, sağlık, polis ve İGDAŞ ekipleri ekibi sevk edildi. Ekipler çevre güveliği alarak kırılan camları temizledi. İGDAŞ ekipleri de binanın doğalgazını kesti.

Mahalle sakini İhsan Oğuz “Biz patlamayla olay yerine koştuk. Bir arkadaşımız telaşla dışarıya çıktı. Ona su verdik. Etrafa cam kırıkları gelmişti. Hemen itfaiye ve sağlık ekibine haber verdik. Bomba sandık. Bir yere bomba kondu da o patladı sandık. Herkes dışarı yalın ayak çıktı. İçeri giren işçi ‘Kapıyı açtım birden patlama oldu’ dedi. Demek ki gaz doldu, kaçak vardı. Bina yeni tadilat olmuştu” dedi.

Eski doğalgaz sayacını yenilemeyene ceza geliyorEski doğalgaz sayacını yenilemeyene ceza geliyor

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.