Bu sefer motosiklettekileri vurdular

Çanakkale’nin Bayramiç ilçesinde; motosiklet ile seyir halinde olan Şakir Aydın ve Tayfun Avcı, pusu kuran kişi veya kişilerin silahlı saldırısı sonucu öldü.

Gündem 9 Şubat 2024
Bu haber 3 ay önce yayınlandı

Çanakkale’nin Bayramiç ilçesinde önceki gün iddiaya göre, motosiklet ile Sarıot köyünden ayrılan Şakir Aydın ve Tayfun Avcı, kavşaktan ana yola çıkarken, pusu kuran kişi veya kişilerin silahlı saldırısına uğradı. Açılan ateş sonucu vurularak motosikletten düşen Aydın ve Avcı metrelerce sürüklendi. Silah seslerini duyarak olay yerine gelen vatandaşlar, yerde yatan 2 kişiyi görünce 112 Acil Çağrı Merkezine haber verdi. İhbar üzerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde Şakir Aydın’ın hayatını kaybettiği belirlendi. Ağır yaralı olan Tayfun Avcı ise olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Bayramiç Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Avcı, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Jandarma ekipleri, olayla ilgili soruşturma başlattı.
Öte yandan özellikle İstanbul’da motosikletle hareket eden çeteler birçok kişiyi öldürmüştü. Çanakkale’de ise bunun tam tersi yaşandı.

İstanbul'da yine motosikletli infazİstanbul’da yine motosikletli infaz

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.