Üç çocuğunu öldüren baba: Bıçağı görünce içime bir şeyler oldu

Bursa'da boyacılık yapan Murat Kılıç, yaşları 3, 6 ve 11 olan çocuklarını öldürdükten sonra polise teslim oldu. Kılıç polise verdiği ifadede 'Masanın üzerinde duran bıçağı görünce içime bir şeyler oldu' dedi.

Gündem 30 Mayıs 2024
Bu haber 1 ay önce yayınlandı
Bursa'nın Nilüfer ilçesi'nde meydana gelen olayda, boyacılık yapan Murat Kılıç (39) evinin bodrumunda, kızları 11 yaşındaki Zeynep 6 yaşındaki Aslı Kılıç'ı kesici aletle, 3 yaşındaki oğlunu ise boğarak öldürdükten sonra polise teslim oldu. Cesetler, ola

Bursa’nın Nilüfere ilçesindeki Çamlıca Mahallesi Bağlar sokakta bulunan dört katlı bir apartmanın bodrum katında Murat Kılıç yaşıyordu. 39 yaşındaki adam eşiyle bir yıl önce ayrılmıştı ve üç çocuğuyla beraber kalıyordu. Çocukları kimi zaman annesine bırakıyordu ama dün evde birliktelerdi ve yemek yiyorlardı.

İddiaya göre; Murat Kılıç önce 11 yaşındaki Zeynep ve altı yaşındaki Aslı’yı kesici aletle öldürdü. Ardından üç yaşındaki oğlu Muhammet Ali Kılıç’ı ise boğarak öldürdü. Kılıç daha sonra polise teslim olarak “Ben, üç yavrumu öldürdüm. Kendi canıma kıymak istedim Başaramadım. Bilginiz olsun” dedi.

39 yaşındaki Murat Kılıç.

Eve giden polisler üç çocuğun cansız bedenleriyle karşılaştı. Cesetler savcının yaptığı incelemenin ardından otopsi yapılmak üzere morga kaldırıldı. Mahalle sakinleri “Murat Kılıç kendi halinde bir kişiydi. Kimseye zararı yoktu. Sabah evinden sesler geldi. Daha sonra kesildi. Olayı öğrenince inanamadık” dedi.

Gözaltına alınan Murat Kılıç ifadesinde eşiyle ayrıldıktan sonra bir süre yalnız yaşadığını ama bir ay önce Erzurum’a gidip çocuklarını alıp Bursa’ya geldiğini anlattı. Bazı günler çocuklarını annesine teslim ettiğini, salı günü de yine çocuklarını annesine bıraktığını anlatan katil baba “Çarşamba günü aldım. Evimizde, simit, poğaça alarak kahvaltı yapıyorduk. Masanın üzerinde duran bıçağı görünce içime bir şeyler oldu. Sonra, kızlarımı rastgele bıçaklayarak öldürdüm. Oğlumu ise boğdum. Kendime zarar verecektim. Bunu başaramadım. Sonra, polise giderek teslim olmaya karar verdim. Öyle de yaptım” dedi.

Beyoğlu'nda kadın cinayeti: Aynı silahla intihar girişiminde bulunduBeyoğlu’nda kadın cinayeti: Aynı silahla intihar girişiminde bulundu

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.