Cani evlattan kanlı pusu: Annesini öldürdü, baba komada

Denizli'de 23 yaşındaki Hakan Akdağlı, ilçe merkezinde alışverişten dönen anne ve babasına köyde pusu kurdu. Aynı domuz mermisiyle ikisini de vurdu. Anne hayatını kaybetti, katil evladın ifadesi kan dondurdu.

Gündem 27 Mayıs 2024
Bu haber 4 ay önce yayınlandı
Yaşar Akdağlı'nın tedavisi devam ederken, talihsiz anne Cennet Akdağlı hayatını kaybetti.

Denizli’nin Güney ilçesine bağlı Kargılık Mahallesi’nde yaşayan Yaşar Akdağlı ve eşi Cennet Akdağlı Güney ilçe merkezinde alışveriş yaptıktan sonra kırsal mahalledeki evlerine dönmek için sepetli motosikletleriyle yola çıktı. Eve 100 metre kala pusuya düşürülen çifte av tüfeği ile bir el ateş edildi. Motosikletin arkasında yolcu koltuğunda oturan 55 yaşındaki Cennet Akdağlı’ya isabet ederek bel kısmından giren domuz kurşunu Yaşar Akdağlı’nın da omurga kemiğini parçaladı. Belinden giren domdom kurşunuyla iç organları parçalanan Cennet Akdağlı olay yerinde hayatını kaybetti. Ağır yaralanan 55 yaşındaki Yaşar Akdağlı da ilk müdahalenin ardından Pamukkale Üniversitesi Hastanesine sevk edildi.

İki anne aynı acıda buluştu: 'Evlatlarımızı bulmak zorundayız'İki anne aynı acıda buluştu: ‘Evlatlarımızı bulmak zorundayız’

Oğulları Hakan Akdağlı 112’yi arayıp anne ve babasının vurulmuş halde bulduğunu haber verdi. Bunun üzerine Denizli İl Jandarma Komutanlığına bağlı JASAT, KOM, Siber Suçlarla Mücadele ve Güney İlçe Jandarma Komutanlığı başta olmak üzere çok sayıda ekiple olaya müdahale edildi. Saldırıyı pusu kuran oğulları Hakan Akdağlı’nın düzenlediğini jandarma ekipleri samanlıkta iğne arar gibi detaylı bir çalışmayla belirledi. Jandarma ekipleri cinayet ihbarı yapan Hakan Akdağlı ve kardeşini, ayrıca olayla bağlantılı olabileceği değerlendirilen iki şüpheliyi gözaltına aldı.

Cinayetle ilgili sorgulamayı yapan ekipler çelişki beyanlarda bulunan 23 yaşındaki Hakan Akdağlı üstünde yoğunlaştı, şüpheli sonunda suçunu itiraf etti. İlk ifadesine “Babam bana eziyet edip dövüyordu. Amacım korkutmaktı. Dönüşlerini bekledim, saklandım, arkalarından ateş ettim. Silahı sakladım, sonra babam aradı, koşarak yanına gittim. Yardım ettim, ambulans çağırdım” diyen zanlı jandarmadaki sorgusunun ardından Buldan Adliyesine sevk edildi.

“Kasten ve tasarlayarak adam öldürmek” suçundan adli makamlara sevk edilen Hakan Akdağlı savcılık sorgusunun ardından mahkemeye çıkartılarak tutuklandı, cezaevine gönderildi.

Yoğun bakım ünitesinde tedavisine devam edilen baba Yaşar Akdağlı’nın entübe edildiği, hayati tehlikesinin devam ettiği belirtildi.

Nişanlısını ve annesini öldürüp 2018’de cezaevinden kaçmıştı: Taksim Meydanı'nda yakalandıNişanlısını ve annesini öldürüp 2018’de cezaevinden kaçmıştı: Taksim Meydanı’nda yakalandı

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.