Cesedi kıyıya vuran kadının kimliği seçmen kağıdından bulundu

Zonguldak’ın Kilimli ilçesinde sahilde kadın cesedi bulundu. Polis ekipleri bölgede yaptıkları aramada buldukları çantadaki seçmen kağıdından yola çıkarak cesedin 58 yaşındaki Saadet Yürektürk’e ait olduğunu belirledi.

Gündem 5 Mayıs 2024
Bu haber 5 ay önce yayınlandı
Cesedi kıyıya vuran Saadet Yürektürk

Zonguldak’ın Kilimli ilçesi Aslankayası Tüneli mevkisinde sahilde dün öğle saatlerinde kadın cesedi görenler 112 Acil Çağrı Merkezi’ni arayıp bilgi verdi.

Bölgeye polis, sahil güvenlik ve sağlık ekipleri sevk edildi. İlk belirlemelere göre vücudunda herhangi bir yara ve şiddet izine rastlanmayan kadının son 12 saat içinde öldüğü tespit edildi. Polis ekipleri sahilde yaptıkları aramada bir kadın çantası ve içinde Saadet Yürektürk’e ait ‘seçmen kağıdı’ buldu.

Marmara'da bulunan ceset ‘BATUHAN A’ gemisinin mürettebatı çıktıMarmara’da bulunan ceset ‘BATUHAN A’ gemisinin mürettebatı çıktı

Polis Yürektürk’ün ailesine ulaştı. Saadet Yürektürk’ün eşi ve oğlu olay yerine gelerek cesedi teşhis etti. Yürektürk’ün eşi ve oğlunu ekipler teselli etmeye çalıştı. Saadet Yürektürk’ün cansız bedeni savcının incelemesinin ardından Atatürk Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Polis Saadet Yürektürk’ün ölümüyle ilgili soruşturma başlattı.

Sakarya’dan 24 saatte 3 ceset çıktıSakarya’dan 24 saatte 3 ceset çıktı

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.