CHP broşürü dağıtımında kan döküldü: Ölen genç henüz 21 yaşındaydı

Antalya'da market sahibi Sinan E. CHP'lilerin kendisine broşür vermesine tepki gösterdi, o sırada dükkanda olan Ahmet B. de onu eleştirdi. İkili arasında çıkan kavgaya Ahmet B.'nin yeğenleri de karıştı ve bir kişi öldü, bir kişi de yaralandı.

Ölen genç Haktan Faik Çoban, henüz 21 yaşındaydı ve onun karnından çıkan kurşun abisini de yaraladı.

Gündem 22 Mart 2024
Bu haber 4 ay önce yayınlandı
Dükkanın içindeki kavga güvenlik kameralarına yansıdı.

Antalya’nın Muratpaşa ilçesindeki Güzeloluk Mahallesi 1830’uncu Sokak’taki market ve şarküteri dükkanına CHP’nin seçim otobüsünden inen kişiler broşür bıraktı. Ancak iş yeri sahibi Sinan E. broşürleri bırakanları tersleyip dükkandan çıkardı. Bu sırada dükkanda bulunan Ahmet B. yaptığının yanlış olduğunu söyledi Sinan E.’ye ve ikili arasında tartışma çıktı. Ahmet B. elindeki ürünleri yere fırlatırken Sinan E. de ona tokat attı. Kavga sokağa taşarken bu sırada Ahmet B.’nin yeğenleri dükkanın önünden geçiyordu.

Ahmet B.’nin yeğenleri 21 yaşındaki Haktan Faik Çoban ile abisi 27 yaşındaki Burak Devran Çoban’ın dayılarıyla birlikte içeri girmesiyle kavga büyüdü, arbede şiddetlendi. Dükkan sahibi Sinan E. de çekmeceden tabancasını çıkarıp tek el ateş etti. Haktan Faik Çoban’ın karnından girip çıkan mermi, abisi Burak Devran Çoban’ın karnına isabet etti.

Olayı görenler durumu polislere haber verdi ve ekipler iş yeri sahibi Sinan E.’yi suç aleti tabancayla gözaltına alıp emniyete götürdü. Sağlık görevlileri durumu ağır olan Haktan Faik Çoban’ı sedyeye alırken abisini de ambulansın yolcu koltuğunda yakındaki özel hastaneye kaldırdı. Tedaviye alınan yaralılardan Haktan Faik Çoban öldü.

Pınar Damar cinayetinde tarihi karar: Kadın davalarına örnek olmasını istiyoruzPınar Damar cinayetinde tarihi karar: Kadın davalarına örnek olmasını istiyoruz

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.