Çocuğu otobüste unuttular: Küçükçekmece’deki panik karakolda bitti

İstanbul'daki bir otobüste uyuyakalan çocuğu ailesi araçta unutup indi. Daha sonra çocuklarını almadıklarını fark eden ailenin imdadına bir başka sürücü yetişti.

Gündem 8 Aralık 2023
Bu haber 7 ay önce yayınlandı

Yusuf Aslan ailesiyle birlikte Esenler otogarından 76O Avcılar-Otogar hattında çalışan İETT otobüsüne bindi. Bir süre sonra dolu olan otobüs boşaldı ve 8 yaşındaki Yusuf Aslan da bir koltuğa oturup uyumaya başladı. Otobüs İkitelli durağına geldiğinde küçük çocuğun ailesi otobüsten indi ama çocuklarını burada unuttu. Otobüs hareket edince çocukları aklına gelen aile aracın arkasından seslendi ama sesini duyuramadı. Bu sırada yoldan geçen bir sürücü ailenin feryadını görüp otobüsü takip etmeye başladı.

Bir süre sonra otobüse yetişen sürücü, şoföre kendini fark ettirdi ve aracı durdurdu. Bu sırada yolcular da bir çocuğun koltukta uyuduğunu söyledi ve polis ekiplerine haber verdiler. Olay yerine gelen polisler çocuğu alarak polis merkezine götürdü.

Ailesi de polis merkezine giderek çocuklarını teslim aldı. Bu ilginç anlar ise otobüsün güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

İETT otobüsünde biber gazlı kavgaİETT otobüsünde biber gazlı kavga

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.