Dere kenarında ceset bulundu, imam gözaltında… Cebinden çıkan not ise şaşırtıcı

Samsun'da İsmail Ayan vurulmuş halde dere kenarında ölü bulundu. Soruşturmada cami imamı Yakup Kösem gözaltına alındı. Öte yandan İsmail Ayan'ın cebinden çıkan not ise dikkat çekiciydi.

Gündem 5 Ağustos 2023
Bu haber 9 ay önce yayınlandı

Samsun’un Alaçam ilçesi Karahüseyinli Mahallesi’nde bulunan Dimi Çayı kenarında 64 yaşındaki İsmail Ayan ölü bulundu. İsmail Ayan’ı bulan vatandaşlar adamın silahla vurulduğunu da fark etti ve hemen ekiplere durumu bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen jandarma ekipleri İsmail Ayan’ın öldüğünü tespit etti.

Jandarma ekiplerinin incelemesi sırasında dikkat çeken bir not da bulundu. O notta “Sen git kendi karını pazarla p…” yazıyordu. İsmail Ayan’ın eşi Sabriye Ayan’a ulaşıldığında ise ölen adamın en son mahalledeki caminin imamı Yakup Kösem’le konuştuğunu anlattı. Sabriye Ayan’ın anlatımına göre eşi; imam Yakup Kösem’e borç para vermişti ve bu parayı istediğinde tartışma yaşanmıştı. Bunun ardından İsmail Ayan, imamla buluşmaya gitti. Sabriye Ayan eşini öldüren kişinin de bu imam olabileceğini ileri sürdü.

Dere kenarında ölü bulunan İsmail Ayan.

Yakup Kösem bu iddiaların ardından jandarma tarafından gözaltına alındı. Yakup Kösem ile İsmail Ayan arasında alacak-verecek meselesi yüzünden tartışma çıktığı, ölen şahsın imama, “Seni öldürürüm, karını da pazarlarım” diye sözler sarf ettiği iddia edildi.

Kayseri'de 13 gündür aranan üniversite öğrencisi ölü bulunduKayseri’de 13 gündür aranan üniversite öğrencisi ölü bulundu

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.