Doğum günü pastasına ‘Seni daha ne kadar çok sevebilirim diye düşünüyorum’ yazdırdığı eşini bir gün sonra öldürdü

Sevmez olaydı: Adana'da emekli astsubay eşi Yaşar Ergül (53) tarafından öldürülen Seda Ergül'ün (35) cinayetten bir gün önce doğum günüymüş. Emekli astsubayın eşine sevgisinin tarifsizliğini anlatan sözler yazdırdığı bir doğum günü pastası yaptırdığı, o gün ailecek kutlama yapıldığı ortaya çıktı.

Gündem 27 Ekim 2023
Bu haber 9 ay önce yayınlandı

Olay 26 Ekim saat 12.30 sıralarında Seyhan ilçesi Pınar Mahallesi’ndeki Öz Mehtap Apartmanı’nda meydana geldi. Emekli astsubay Yaşar Ergül eşi Seda Ergül’e hafif ticari aracıyla şehir dışında çıkacağını söyledi. İddiaya göre Seda Ergül’ün aracın kendisine lazım olduğunu belirtmesi üzerine çift arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesiyle Yaşar Ergül üç  çocuğunun gözleri önünde eşini tabancayla göğsünden vurdu. Seda Ergül hayatını kaybetti, kaçan şüpheli polis ekiplerince yakalandı.

Yakınları sinir krizi geçirdi

Haberi alan Seda Ergül’ün yakınları apartmanın önüne gelerek gözyaşı döktü. Baba Hacı Ömer Güveloğlu “Yaşar senin kanını içeceğim. Benim tek kızım, tek göz ağrımdı. Niye aldın onu benden? Kızım senin yaşayacağın çok yaşın vardı, niye öldün” diyerek sinir krizi geçirdi.

Pasta yaptırıp, not yazdırmış

İlk evliliğinden de bir kızı olan dört çocuk annesi Seda Ergül’ün cinayetten bir gün önce doğum günü olduğu ortaya çıktı. Yaşar Ergül’ün eşine üstünde ‘Bazen seni daha ne kadar çok sevebilirim diye düşünüyorum’ yazılı pasta yaptırdığı, çiftin çocuklarıyla doğum günü kutlaması yaptığı öğrenildi.

Emekli astsubay Yaşar Ergül sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Ergül’ün ifadesinde “Korkutmak istedim. Almak için elime sarıldığı an tabanca patladı. Pişmanım” dediği öğrenildi.

Seda Ergül’ün cenazesi ailesi tarafından Ceyhan Asri Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Silahlı saldırılar devam ediyor: Adana'daki kafede oturan genç sırtından vurulduSilahlı saldırılar devam ediyor: Adana’daki kafede oturan genç sırtından vuruldu

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.