Ebru Şallı’nın eşi Uğur Akkuş’a ‘dolandırıcılık’ gözaltısı

Ebru Şallı'nın eşi Uğur Akkuş, bugün İstanbul Havalimanı’nda gözaltına alındı. Şallı kendisinin de gözaltına alındığı iddialarına ilişkin sosyal medya hesabından açıklama yaparak, "Eşimin işiyle ilgili bir ifade vermesi gerekti onun dışında benlik bir durum zaten söz konusu değil" dedi.

Gündem 13 Haziran 2023
Bu haber 11 ay önce yayınlandı

Ebru Şallı’nın eşi, AS Holding’in sahibi Uğur Akkuş, İstanbul Havalimanı’nda gözaltına alındı.

Şallı ile Fransa’nın başkenti Paris’ten uçakla  dönen Akkuş’un pasaport kontrolünden geçerken gözaltına alındığı belirtildi.

Ebru Şallı’nın eşinin neden gözaltına alındığını sorduğu öğrenilirken, Uğur Akkuş, Gayrettepe’de bulunan Asayiş Şube Müdürlüğü Dolandırıcılık Büro Amirliği’ne götürüldü.

Uğur Akkuş hakkında, yatırım amacıyla bazı kişilerden yüklü miktarda para aldığı ancak bunu zamanında geri ödemediği iddialarının bulunduğu belirtildi. Alacaklı olduğu iddia edilen kişilerin savcılığa başvurması üzerine başlatılan soruşturma sebebiyle Akkuş hakkında gözaltı kararı verildiği öğrenildi.

Ebru Şallı’nın oğlu boyunu geçtiEbru Şallı’nın oğlu boyunu geçti

Kuveytli iş insanlarını dolandırdığı iddia edilmişti

Ebru Şallı’nın eşi Uğur Akkuş’un, Kuveytli iş insanlarını 30 milyon dolar dolandırdığı iddia edilmişti. Akkuş’un Kuveyt Öksüzler Vakfı adına çalışan Kuveyt merkezli bir şirkete Çeşme’deki bir araziyi helikopterle gösterip hayali olarak sattığı gerekçesiyle yargılandığı ortaya çıkmıştı.

Ebru Şallı’dan ilk açıklama

Konuyla ilgili sosyal medya hesabında bir video yayınlayan Ebru Şallı, kendisinin gözaltında olmadığı belirttiği videosunda, “Bir saat evvel gibi, Ebru gözaltına alındı gibi bir haber çıkmış, böyle bir şey söz konusu değil. Hemen bunu evden video çekerek, hem ispatlamak, hem de doğrusunu söylemek istedim. Basından arkadaşlarımızda yanlış haber yapmasınlar. Eşimin işiyle ilgili bir ifade vermesi gerekti onun dışında benlik bir durum zaten söz konusu değil. Bilginize sunarım” dedi.

Ebru Şallı, kocasının eski karısından şikayetçiEbru Şallı, kocasının eski karısından şikayetçi

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.