Esenyurt’ta bir gün: Komşusu olan ağabeyini ‘yüksek ses’ yüzünden öldürdü

İstanbul Esenyurt’ta aynı binada altlı üstlü oturan iki kardeş arasında çıkan ‘yüksek ses’ tartışması ölümle bitti. Kardeşlerden biri cezaevine, diğeri morga götürüldü.

Gündem 7 Haziran 2024
Bu haber 3 ay önce yayınlandı

Bir süredir şiddet temalı üçüncü sayfa haberlerinin başkenti haline gelen Esenyurt dün vahim bir olaya daha ev sahipliği yaptı.

Esenyurt Mehmet Akif Ersoy Mahallesi 1826. Sokak’ta meydana gelen olay bir aileyi yıktı.

İddiaya göre aynı apartmanda altlı üstlü oturan iki kardeşten Erhan İba (35) üst katta oturan ağabeyi Ahmet İba’nın yanına giderek gürültü yaptıklarını söyledi. İki kardeş arasında tartışma çıktı, büyüdü ve ağabey Ahmet İba evdeki silahıyla kardeşi Erhan İba’ya iki el ateş etti. Sesleri duyan komşular polis ve sağlık ekiplerine haber verdi.

Aile üyeleri sinir krizi geçirdi

Sağlık ekipleri Erhan İba’nın olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Kardeşini öldüren Ahmet İba ise olayda kullandığı silahla birlikte polis merkezine götürüldü. Olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmasından sonra Erhan İba’nın cenazesi otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Cenaze çıkarılırken aile yakınları sinir krizi geçirdi.

Yine Esenyurt yine vahşet: 18 yaşında genci dövüp silahla öldürdülerYine Esenyurt yine vahşet: 18 yaşında genci dövüp silahla öldürdüler

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.