Eşini ve evde birlikte gördüğü kişiyi öldürüp intihar etti

Ankara'nın Sincan ilçesinde Hasan Şimşek eşi Esma Şimşek ve evde gördüğü Alihan H.’yi bıçakla öldürdükten sonra kendisini doğal gaz borusuna asarak yaşamına son verdi.

Gündem 4 Haziran 2024
Bu haber 1 ay önce yayınlandı

Ankara Sincan’da ‘yasak aşk’  cinayeti yaşandı. Hasan Şimşek eve geldiğinde eşi Esma Şimşek ile yasak yaşadığı ileri sürülen Alihan H.’yi birlikte gördü. Şimşek mutfaktan aldığı bıçakla eşine ve Alihan H.’ye saldırdı. Yaşanan arbedede Esma Şimşek ve Alihan H. aldıkları bıçak darbeleriyle kanlar içinde yere yığıldı, Hasan Şimşek de kendisini doğal gaz borusuna asarak yaşamına son verdi.
Gürültü ve yardım çığlıklarını duyan komşular 112 Acil Çarı Merkezine haber verdi. Adrese sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri Hasan Şimşek, Esma Şimşek ve Alihan H.’nin hayatını kaybettiğini belirledi.
Olayı öğrenen Şimşek çiftinin yakınları olay yerinde sinir krizi geçirdi. Cenazeler otopsi için Ankara Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı. Ankara’nın Sincan ilçesinde Hasan Şimşek’in eşi ile birlikte öldürdüğü Alihan H.’nin aynı apartmanda komşu olduğu öğrenildi. Bu arada Şimşek çiftinin iki çocuğu olduğu ve yakınlarının çocukları yanlarına aldığı söylendi.

Boşandı, bir saat sonra eşini ve yanındaki erkeği öldürdüBoşandı, bir saat sonra eşini ve yanındaki erkeği öldürdü

 

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.