Eski eşin pususunda bir kişi öldü

Aydın'da Derya ve sevgilisi Orhan sokakta yürürken silahlı saldırıya uğradı. Onlara saldıran Derya'nın eski eşi Murat'tı. Çifte pusu kurup ateş açınca Orhan öldü, o da gözaltına alındı.

Gündem 5 Temmuz 2024
Bu haber 2 ay önce yayınlandı
Temsili fotoğraf.

Aydın’ın Kuşadası ilçesindeki Cumhuriyet Mahallesi Toplum Sokak’ta dün gece silah sesleri duyuldu. Mahalleli panikle sokağa çıktığında bir kişinin yerde yattığını gördü. Bu, Orhan Murat’tı. 46 yaşındaki Orhan bir süredir Derya B. ile birlikteydi. İkili kendilerine yeni bir hayat kurmaya çalışıyorlardı. 42 yaşındaki kadın bir süre önce Murat N.’den boşanmıştı ve o gece de sevgilisiyleydi, sokakta yürüyorlardı. Onları takip eden Murat N.’yi fark etmemişlerdi ve onun silahından çıkan kurşunların hedefi olmuşlardı.

Mahalleli haber verince olay yerine hem polis hem de sağlık ekipleri geldi. Orhan henüz hayattaydı ve hastaneye kaldırıldı, Derya da saldırıdan fiziksel yara almadan kurtuldu ama sinir krizi geçirdiği için o da tedavi altına alındı. İlçedeki bir otelde aşçı olarak çalışan Orhan ağır yaralıydı, vücudunun çeşitli yerlerine mermi isabet etmişti. Ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede daha fazla hayata tutunamadı, doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

Polisler bu sırada saldırgan Murat N.’yi arıyordu. Söke ilçesinde marangozluk yapan Murat N., saldırıda kullandığı silahla birlikte kısa sürede yakalandı. Gözaltına alına Murat N.’nin polisteki işlemleri sürüyor.

Sopalı ve çekiçli cinayet ifadeleri: Görüldüğü şekilde vurdum, evetSopalı ve çekiçli cinayet ifadeleri: Görüldüğü şekilde vurdum, evet

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.