Mühendis evde ölü bulundu, arkadaşları gözaltında

Şişli'de yaşayan mühendis Fatih Aksin arkadaşlarının anlatımına göre eve dövülmüş halde geldi ve burada öldü. Mühendisin arkadaşları gözaltında, dövülme olayının nasıl gerçekleştiği ise henüz muamma.

Gündem 16 Ocak 2024
Bu haber 8 ay önce yayınlandı
Evinde ölü bulunan mühendis Fatih Aksin.

Mühendis Fatih Aksin İstanbul Şişli’de üç katlı apartmanın ikinci katında bir dairede yaşıyordu. Ancak dün gece arkadaşları 112 Acil Çağrı Merkezi’ne 49 yaşındaki mühendisin evde öldüğü haberini verdi. Eve gelen polis ve sağlık ekipleri de bunu doğruladı ama ekipler evde kan izleri gördü.

Olayı haber veren mühendisin arkadaşlarının anlatımına göre Fatih Aksin eve dövülmüş halde gelmiş, kısa süre sonra da bir anda ölmüştü. İddiaya göre mühendis dışarıda kafasına darbe almıştı ama arkadaşlarının Fatih Aksin’le konuşup konuşmadığı henüz bilinmiyor. Mühendisin eve gelince ne anlattığı ya da ne konuştuğu ifadeler tamamlanınca ortaya çıkacak.

Polis Fatih Aksin’in arkadaşlarını gözaltına aldı ve mühendisin cenazesi Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

İBB tesisindeki yan bakma cinayetinin zanlısı tutuklandı: Sosyal medyadan tehdit etmişİBB tesisindeki yan bakma cinayetinin zanlısı tutuklandı: Sosyal medyadan tehdit etmiş

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.