Evlilik teklifi denize düştü: Farklı olsun dedik çok farklı oldu

Ordu'da sevgilisine evlenme teklifi eden Cem Günday, yüzüğü denize düşürdü. Denizdeki yüzüğü bulamayan gencin imdadına dalgıçlar yetişti.

Gündem 8 Ağustos 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı

Ordu’nun Altınordu ilçesinde yaşayan Cem Günday ile Şeyda Nur Tunç, 1,5 yıldır sevgililerdi. Cem Günday sevgilisine evlenme teklifi etmek istedi ve 27 Temmuz’da bu teklif için heyecanla hazırlık yaptı. Şeyda Nur Tunç’u sahile götüren ve kiraladığı tekneye bindiren Cem Günday filmlerdeki gibi genç kadının önünde diz çöktü ve yüzüğü uzatıp evlenme teklifi etti. Ancak bu sırada genç çifti şaşırtan bir talihsizlik yaşandı: Cem Günday’ın elinden kayan yüzük denize düştü.

Hemen denize atlayan Cem Günday yüzüğü bulamadı. Bu sırada gençlerin imdadına bir dalgıç yetişti ve yüzüğü bularak çifte teslim etti. Yüzüğün yeniden çiftin ellerine ulaşmasıyla birlikte genç kadının cevabı da ‘evet’ oldu. Gençlerin sosyal medya hesaplarından yayınladığı, evlilik teklifi sırasında yüzüğün denize düştüğü anlara ait görüntüler ise ilgi çekti. Günday ve Tunç, geçen hafta aile arasında yapılan törenle nişanlanarak, evlilik yolunda ilk adımı attı.

Farklı bir şey yapmak için düşünüp kız arkadaşına teknede evlilik teklifinde bulunmaya karar verdiğini söyleyen Günday, “Yüzüğü denize düşürdükten sonra büyük şaşkınlık yaşadık. Sonrasında ne yapacağımı şaşırdım. 5-10 dakika düşündükten sonra üzerimi çıkardım ve denize daldım. Yüzüğü bulamadım. Çevredekiler dalgıç çağırdı, onlar sayesinde denizden yüzüğü aldık” dedi.

Günday, sonrasında farklı bir duyguyla yüzüğü kız arkadaşının parmağına taktığını dile getirerek, “Farklı bir şey olmasını istiyorduk. Çok çok farklı bir şey oldu. Biz de şaşırdık bu durumun buralara kadar gelmesine” diye konuştu. Görüntünün sosyal medyada yayınlanmasından sonra insanlardan çok farklı tepkiler aldıklarını anlatan Günday, “İyi ve kötü şeyler söyleyenler oldu. Tabii biz hepsini eğlence olarak gördük. Böyle gülerek karşıladık. Daha çok, ‘Yardım edelim, tekrar yüzük al, bir tane daha yüzük alalım, bu böyle kalmasın’ diye yazanlar oldu. Onlar bizi baya güldürdü” ifadesini kullandı.

'Boşanıyor' iddiasını Nagehan Alçı'ya sorduk: Manidar yanıt geldi‘Boşanıyor’ iddiasını Nagehan Alçı’ya sorduk: Manidar yanıt geldi

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.