Eylem Tok ve oğlunu ABD’de fotoğraflayan kişi: Kahkahayla yürüdüklerini görünce kanıma dokundu

Eylem Tok ve oğlunu New York'ta görüntüleyen Gözde G. "Neşe ve kahkaha içinde yürüdüklerini görünce açıkçası kanıma dokundu. Rahatlıklarını görünce şok oldum" dedi.

Gündem 15 Mart 2024
Bu haber 2 ay önce yayınlandı

Eylem Tok ve oğlunu New York’ta görüntüleyen Gözde G. “Neşe ve kahkaha içinde yürüdüklerini görünce açıkçası kanıma dokundu. Rahatlıklarını görünce şok oldum” dedi.

İstanbul Kemerburgaz-Bahçeköy arasında, 1 Mart’ta kullandığı arabayla yol kenarındaki ATV tipi araçlara çarparak Oğuz Murat Acı’nın ölümüne, İ.G, T.A, S.K. ve H.T’nin yaralanmasına neden olan 17 yaşındaki sürücü T.C. ile annesi Eylem Tok kazadan sonra İstanbul Havalimanı’ndan Mısır’a kaçmış, ardından Amerika Birleşik Devletleri’ne gitmişlerdi. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturmada sürücü T.C. ve annesi yazar Eylem Tok hakkında yakalama kararı çıkarılmıştı.

Dün firari anne-oğulun New York’tan fotoğrafları paylaşılmıştı. Fotoğraflarda ölümlü kazaya neden olan gencin ve onu kaçırıp olay yerine iki kez gittiği halde yaralılara yardım etmeyen Eylem Tok’un neşeli halleri dikkat çekmişti.

Fotoğrafları çeken Gözde G. olayı şöyle anlattı: “13 Mart Çarşamba günü Amerika saatiyle akşam 17:00 civarında, Manhattan’da 57’nci Sokak ve 6’ncı Cadde arasında bir sokak öteden fark ettim onları. Olayı yakından takip ediyordum. Yaklaştım, neşe ve kahkaha içinde yürüdüklerini görünce açıkçası kanıma dokundu. Rahatlıklarını görünce şok oldum. Taksi aramaya başladılar. Bindikleri taksinin plakasıyla beraber fotoğraflarını çektim. Benim fotoğraf çektiğimi görünce muhtemelen başka bir sokakta taksiden inmişlerdir. Sarı taksi kullandılar. Çocuğun üstünde Türkiye’den kaçarken giydiği aynı kıyafet vardı. Kendileriyle konuşmadım. Yakalanmalarına yardımcı olmak için fotoğrafları hemen paylaşma çabasına girdim.”

DHA’ya göre ABD’de yaşayan Türk vatandaşı Gözde G. haberde soyadının açık yazılmasını istemedi.

Kederli babaya kan parası teklif eden anne-oğulun New York'ta yüzü gülüyorKederli babaya kan parası teklif eden anne-oğulun New York’ta yüzü gülüyor

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.