Eylem Tok’un oğlundan ‘kaza yaptım’ telefonunu aldığı an: Kaçışın dakika dakika ayrıntısı

Firari yazar Eylem Tok'un, Oğuz Murat Aci'ye çarparak ölümüne neden olduğu oğlu Timur Cihantimur'dan kaza haberini aldığı anlara ait yeni görüntüler ortaya çıktı. Kaza haberini alan Eylem Tok oturduğu kafeden hızla ayrılıyor.

Gündem 22 Mart 2024
Bu haber 2 ay önce yayınlandı

Türkiye haftalardır Eylem Tok ile estetik cerrahı Bülent Cihantimur’un 17 yaşındaki oğlu Timur Cihantimur’un kullandığı lüks araçla ATV sürücülerinin arasına dalıp dört kişiyi yaralayıp bir çocuk babası Oğuz Murat Aci’nin de ölümüne sebep olduğu kazayı konuşuyor.  Kazadan saatler sonra oğluyla birlikte önce Mısır’a oradan da ABD’ye giden Eylem Tok’un kazayı öğrendiği andaki yeni görüntüleri ortaya çıktı.

Görüntülerde olay gecesi annesiyle oturduğu kafeden ayrılıp arkadaşlarının yanına giden Timur’un, iki saat geçtikten sonra annesine “Kaza yaptım” telefonu açtığı, kafede oturan Eylem Tok’un gelen telefonla telaşlanarak oradan hızla kalktığı görülüyor.

Eylem Tok ile oğlu Timur, Göktürk’te bulunan Delicous Kafe’de saat 21:00’de bir arada görülüyorlar. Timur Cihantimur’un yanında arkadaşı K.D. bulunuyor. Eylem Tok ise Bülent Cihantimur’un çalışanı Ayşe Ceren Saltoğlu ile oturuyor.

Saat 21:40’a kadar mekanda annesinin yanında kalan Timur Cihantimur, daha sonra arkadaşı K.D. ile mekandan ayrılıyor. Saat 23:00’ten 23:07’ye kadar benzin istasyonunda kalan Timur Cihantimur ve üç arkadaşı, daha sonra kaza yaptıkları noktaya hareket ediyorlar.

Bülent Cihantimur’un çalışanı Ayşe Ceren Saltoğlu ile mekanda oturmaya devam eden anne Eylem Tok’un telefonu 23:30’da çalıyor. Büyük bir telaşla mesajdan kalkan Tok, mekandan hesap ödemeden çıkıyor. Tok ve Saltoğlu yaklaşık 15 dakika içinde kazanın olduğu noktaya ulaşıyor.

Geçtiğimiz hafta tutuklanan Saltoğlu, kaza anına ait ifadesinde “Saat 23.00 sıralarında Eylem hanımın telefonu çaldı. Anladığım kadarıyla şoförü ile görüştü. Ancak ne konuştuklarını duymadım. Telefon görüşmesinden sonra Eylem hanım biraz panik içindeydi ve bana, ‘araba nerede’ diye sordu. Masadan kalkınca bana ‘Oğlum Timur’u alacağız’ dedi. Ben de işverenim olduğu için fazla sorgulamadım. Restorandan çıkıp kendi aracıma bindik. Aracı ben kullandım. Eylem hanım yanımda oturup bana yolu tarif etti. Sonrasında sürekli telefonu çaldı. Görüşmeler yaptı. Ben yola odaklandığım için ne konuştuklarını duymadım” demişti.

Bülent Cihantimur'un tuhaf ifadesi: Kliniğe doğru yola çıktık, onlar yurt dışına kaçtıBülent Cihantimur’un tuhaf ifadesi: Kliniğe doğru yola çıktık, onlar yurt dışına kaçtı

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.