Güldür Güldür’ün ‘koltuk’ skecine Kılıçdaroğlu’ndan tebrik

Güldür Güldür son programındaki skecinde CHP'ye gönderme yaparak koltuk değişimi yapılmamasını hicvetti. CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun ekibi ise Güldür Güldür'e teşekkür mesajı gönderdi.

Gündem 16 Ekim 2023
Bu haber 7 ay önce yayınlandı

Komedi programı Güldür Güldür’ün televizyonda yayınlanan son bölümü CHP’yi hicvediyordu. Programda söz konusu bölümünde bir mimar parti binasını yenilemek istiyor ama başkan, koltuğunun değiştirilmesine izin vermiyordu. Ancak bu skeç Güldür Güldür’ün siyasete yaptığı ilk gönderme değil. Ekip, daha önce de eski Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati’yi hicvetmişti ve Nebati’den de olumlu dönüş almışlardı.

CHP’yle ilgili skeç için de bu kez CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun ekibi arayıp tebrik etti. Güldür Güldür ekibi sosyal medya hesabından Kılıçdaroğlu ekibinin kendilerine ilettikleri mesajı paylaştı:

“‘Eskiden çok yapılıyordu bu şekilde mizah, siyasiler memnuniyetle ve hoşgörü ile karşılıyordu çok değer veriyordu. Şimdi de sizin bu tip hicivlere yer vermeniz çok değerli. Bu mizaha siyasetin, siyasilerin ve en önemlisi halkın ihtiyacı var. Beğenerek izledim ve emeği geçen herkesi kutluyorum ve eğer kabul ederseniz uygun bir zamanda seyretmeye gelmek istiyorum’ dedi. Teşekkür ediyoruz ve bekliyoruz.”

'Güldür Güldür'den 'Hava Muhalefeti' filmi geliyor‘Güldür Güldür’den ‘Hava Muhalefeti’ filmi geliyor

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.